Acasă Stirile zilei Stiinta Cineva se joaca de-a CUTREMURUL in Romania! Rusii au declansat RAZBOIUL GEOFIZIC!

Cineva se joaca de-a CUTREMURUL in Romania! Rusii au declansat RAZBOIUL GEOFIZIC!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cutremurele de suprafata din Vrancea si trecerile bruste, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale, ci efecte ale razboiului geofizic pe care rusii l-au declansat in Romania.

Aceasta este parerea fizicianului Constantin Antohi, sustinuta si de specialisti in domeniul armelor care distrug de la distanta mediul inconjurator.

In prima zi a anului 2015 s-a inregistrat o ciudatenie: un cutremur de suprafata in Vrancea, la adancimea de 31 de kilometri, urmat de replici, tot de suprafata, in Ungaria, Cehia si Slovacia.

Mentionam ca zona seismica Vrancea este una de adancime, unde se produc miscari tectonice naturale mai jos de 50 de kilometri. In paranteza trebuie spus ca seismul de suprafata poate produce distrugeri mai mari decat cel de adancime, dar zonal, pe o arie mult mai mica. In fine, au urmat alte 18 cutremure, in 14 zile. Dintre acestea, luni s-a inregistrat un seism vrancean de suprafata de 4,1 grade Richter. Cam puternic…

Miscari tectonice provocate?

Potrivit saptamanalului iesean “7 est” fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnica Cadastru si Ingineria Mediului, din cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi, considera ca aceste cutremure atipice pentru zona Vrancei nu sunt rezultatul unei activitati tectonice naturale, ci sunt provocate prin folosirea fenomenului de tip HAARP (High- frequency Active Aurol Research Project) de catre rusi, in scopuri militare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos