Cine vrea sa-i ia locul lui Sorin Oprescu!? Cine sunt parlamentarii care vor sa fie primari in Bucuresti

Prima batalie electorala de anul viitor va fi cea din iunie, pentru primarii si consilii judetene Liberalii si social-democratii, principalele forte politice ale Romaniei, au inceput deja sa-si faca liste cu parlamentari pe care se bazeaza si pe care vor sa-i arunce in lupta electorala.

Astfel, Ludovic Orban, vicepresedintele Camerei Deputatilor, se vrea primarul Capitalei si se va bate pentru asta in PNL cu europarlamentarul Cristian Busoi.

La Sectorul 1 intra in lupta doi actuali parlamentari, social- democratul Daniel Tudorache si Diana Tusa, presedinte al PNL sector 1.

Click pe aceeasi tema:  Avertizare de la meteorologi! Cod portocaliu de viscol in Bucuresti si 11 judete! Temperaturile ajung la minus 25 de grade

Pentru Primaria sectorului 2 candideaza doar un parlamentar. Deocamdata. Deputatul liberal Dan Cristian Popescu, care si-a incercat norocul si in 2012.

La sectorul 3, PNL il va propulsa pe deputatul Florin Alexe, in timp ce la 4, PSD va merge pe mana deputatului ministru Nicolae Banicioiu.

In sectorul 5 va fi o competitie intre alti doi actuali deputati. In coltul PSD va lupta deputatul Cristian Rizea cu deputatul PNL Ovidiu Raetchi.

In ceea ce priveste sectorul 6, parlamentarii Gabriel Mutu ( PSD) si deputatul Razvan Mironescu (PNL) isi vor incerca sansele, scrie libertatea.ro

Click pe aceeasi tema:  Crin Antonescu a semnat decretele de eliberare din functii a consilierilor prezidentiali ai lui Basescu
spre