Acasă Politic Cine este STARETUL care a prevazut ca UDREA va fi PRESEDINTE AL...

Cine este STARETUL care a prevazut ca UDREA va fi PRESEDINTE AL ROMANIEI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa ce a vizitat Cetatea de Scaun a Sucevei, Elena Udrea a plecat la un staret care a prevestit ca va fi presedinte al Romaniei.

Udrea a fost asteptata, luni dupa-amiaza, la intrarea in cetate de cateva zeci de simpatizanti cu care s-a fotografiat, dupa care a intrat in cetate, pe care a recunoscut ca nu a vizitat-o niciodata. Ea a spus doar ca, in calitate de ministru al Dezvoltarii, a semnat in 2010 contractul de finantare a proiectului de restaurare a acestui monument istoric.

Udrea a vazut in cetate locul unde era Cancelaria Domneasca, iar la sugestia ziaristilor s-a fotografiat in fata cancelariei.

Ulterior, ea a spus ca, desi a contribuit la finantarea proiectului de reabilitare, nu a vizitat Cetatea de Scaun si a aratat ca la Suceava a facut multe lucruri si ca a reusit sa faca din Bucovina un tinut cunoscut, promovat si ca a adus investitii de 70 de milioane de euro.

De la Cetatea de Scaun, Elena Udrea a plecat la Manastirea Leucusesti pentru a-l vizita pe staretul care a prezis ca ea va fi presedintele Romaniei dupa alegerile din luna noiembrie a acestui an.

„Am vazut previziunea acestuia si, avand in vedere ca si eu cred acelasi lucru, de asta sunt in competitie, o sa mergem pana acolo. Cand vine de la un om atat de credincios are alta greutate”, a declarat Udrea.

Staretul Manastirii Sfantul Vasile din Leucusesti, judetul Suceava, parintele Ioil, in varsta de 85 de ani, care i-a prezis lui Ion Iliescu ca va ajunge presedinte al Romaniei, sustine, potrivit presei locale, ca i s-a aratat intr-o carte ca viitorul presedinte al Romaniei va fi o femeie, iar aceasta va fi Elena Udrea.

„Viitorul presedinte al tarii va fi o femeie si va fi Elena Udrea. Am deschis o carte, nu va pot spune care, dar asa mi-a aratat. Asa apare scris si va fi sprijinita, asa cum se stie, de Traian Basescu. Este posibil insa ca lui Basescu sa ii fie prelungit mandatul datorita situatiei dintre Rusia si Ucraina. Nu va fi usor pentru noi. Nu va fi bine”, sustine parintele Ioil potrivit sursei citate.

Parintele Ioil traieste auster intr-o coliba sapata sub pamant.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos