Acasă Special Opinii Cine este omul din spatele atacurilor furibunde ale lui Basescu si Udrea...

Cine este omul din spatele atacurilor furibunde ale lui Basescu si Udrea la Coldea si Kovesi!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

De patru luni de zile lumea politica se invarte in jurul dosarelor intrumentate de DNA si mai ales asupra acuzatiilor aduse de Elena Udrea lui Florian Coldea, director adjunct al SRI, respectiv la adresa Codrutei Kovesi, procuror sef al DNA.

Cozmin Gusa a declarat VINERI seara in cadrul emisiunii Realitatea Romaneasca de la Realitatea TV doua episoade in care Traian Basescu nu a avut explicatii, ambele legate de fostul sef al SRI Virgil Magureanu. Primul episod este legat de fuziunea dintre Partidul Democrat al lui Traian Basescu si partidul sefului SRI, Virgil Magureanu iar al doilea episod este despre orientarea prorusa a lui Magureanu care a fost si in completul care l-a judecat si a decis executia lui Ceausescu.

Despre biografia fostului ofiter de informatii Virgil Magureanu sunt multe de spus. De la faptul ca i se spunea Vulpea si numele de nastere este de fapt Imre Asztalos si pana la faptul ca a dictat viata politica din Romania in ultimii 25 de ani cititi biografia succinta aici.

Astfel se pot explica unele lucruri importante!

1.     Desi se dadea proamerican, Traian Basescu a fost in legatura cu reteaua de influenta a fostilor securisti aflati sub aripa lui Magureanu… sub directia acestuia.

2.     Lupta asidua intre vechea garda a securistilor prorusi si noua garda din SRI, proamericani, a dus la actuala spalare de rufe intre securisti si politcienii lor, masina de spalat fiind DNA!

Merita analizat…