Hayat Boumeddiene, sotia lui Amedy Coulibaly, este cea mai vanata femeie din lume, dupa ce au aparut informatii potrivit carora aceasta a parasit teritoriul Frantei si s-ar afla in Turcia sau Siria.

Hayat Boumeddiene si Amedy Coulibaly au locuit intr-un apartamentsituat deasupra unui restaurant indian aproximativ cinci ani, potrivit unui vecin care vrea sa-si pastreze anonimatul, informeaza CNN.

Boumeddiene, in varsta de 26 de ani, purta intotdeauna val islamic integral, iar cei soti erau adesea vazuti impreuna deplasandu-se cu un scuter.

Hayat Boumeddiene era originara din Villiers-sur-Marne, Franta, si mai avea sase frati. Mama ei a murit cand aceasta avea 8 ani, iar ea si unii dintre frati au fost dati in ingrijirea statului.

Conform Le Parisien, femeia ”s-a casatorit religios” cu Amedy Coulibaly in 2009. Anul urmator, Amedy Coulibaly si Cherif Kouachi au fost implicati in tentativa de eliberare a unui algerian care era inchis pentru atentatele de la metrou din 1995.

Coulibaly a facut inchisoare, in timp ce pentru Cherif kouachi nu au existat suficiente probe pentru condamnare.

Mai multe fotografii publicate de presa franceza o arata pe Hayat Boumeddiene in timp ce trage cu arbaleta sau purtand un val islamic integral, care ii acopera intregul corp, cu exceptia ochilor.

Cine este Hayat Boumeddiene, cea mai VANATA femeie din lume! FOTO + VIDEO5