Acasă World Cina de miliardar! Cea mai scumpa masa de seara scoate din contul...

Cina de miliardar! Cea mai scumpa masa de seara scoate din contul magnatilor un cec cu sase zerouri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Una dintre cele mai mari companii de extractie a diamantelor din lume, World of Diamonds Group, a anuntat organizarea unui eveniment exclusivist in cadrul caruia va fi vanduta o bijuterie cu diamant albastru estimata la 2 milioane de dolari. Un singur cuplu interesat atat de experienta, cat si de bijuterie va fi selectat din randul a sute de persoane influente si bogate din toata lumea.

Cea mai scumpa cina romantica din lume valoreaza doua milioane de dolari si poate fi luata in restaurantul „CÉ LA VI” din Singapore.

Programul cinei include, de asemenea, un zbor cu elicopterul deasupra orasului Singapore si o calatorie cu o limuzina de lux Rolls-Royce, dar si un inel cu diamant.

Cina este formata din 18 feluri de mancare, printre care delicatese ca languste din Noua Zeelanda, stridii cu spuma de sampanie, caviar Almas (cel mai scump din lume), friptura de vita, de miel si de porumbel sau somon de Alaska. In meniu sunt incluse si mai multe vinuri de colectie, printre care unul vechi de 44 de ani si un altul de 45 de ani, dar si sampanie scumpa.

Cina se va incheia al apusul soarelui, odata cu prezentarea inelului cu diamant de 2.08 carate, urmata de o degustare de coniac fin. Cuplul are posibilitatea sa ramana peste noapte intr-un apartament de lux special rezervat cu aceasta ocazie, scrie A1.