Acasă Timp liber Spiritualitate Cifra din viata ta care arata ca ai protectie divina!

Cifra din viata ta care arata ca ai protectie divina!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Se speculeaza ca aceasta secventa numerica ar avea o semnificatie foarte profunda si ca ar pune in directa legatura lumea fizica cu cea a spiritelor.

Daca te lovesti frecvent de numarul 4444, poate ca nu este vorba de o coincidenta, ci un mod prin care dimensiunea spirituala incearca sa intre in rezonanta cu tine, pentru a-ti transmite semne sau mesaje importante.

Semnificatia cifrei 4

Cifra 4 face referire si emite vibratia formei rectangulare a patratului, a celor patru elemente: apa, foc, pamant si aer, respectiv a celor patru puncte cardinale sau directii sacre: nord, sud, est, vest.

Cifra 4 este un simbol pentru responsabilitate, progres, trainicie, stabilitate, conservatorism, unitate, exactitate, racordare la fortele telurice, disciplina, vointa, determinare, implicare in munca, seriozitate si logica.

Recurenta cifrei 4 in viata cuiva poate fi un semn ca este nevoie de implicare si efort sustinut pentru materializarea unei idei, a unui vis sau a unei dorinte. De asemenea, ezoterismul considera ca cifra 4 emite o vibratie armonioasa si ca aceasta reprezinta poarta catre iluminare si/sau initiere spirituala.

Cifra 4 mai este supranumita si cifra ingerilor, simbolizand astfel protectie si indrumare.

Numarul angelic 44 indica protectie divina, dragoste spirituala si sprijin ceresc. Persoanele aflate in rezonanta cu acest numar se afla in stransa comuniune cu taramul ingerilor.

Numarul angelic 444 indica nu numai armonie, ci si curaj in fata provocarilor vietii. Recurenta acestui numar indica un grad inalt de protectie divina, precum si iubire si sprijin spiritual.

Recurenta secventei numerice 4444 semnifica faptul ca esti mereu inconjurat de ingerii tai pazitori, care te calauzesc mereu pe calea cea dreapta si iti insufla curajul necesar traversarii oricaror piedici si greutati.

Numarul 4444 este un semn ca beneficiezi de mult sprijin spiritual si ca te afli intr-o stransa comuniune cu taramul ingerilor.

Sursa: Secretele, Autor Maya

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos