Acasă Cultura Cinemagia Christian Bale, in lacrimi pentru victimele de la premiera The Dark Knight...

Christian Bale, in lacrimi pentru victimele de la premiera The Dark Knight Rises: „Nu am cuvinte sa explic groaza pe care o simt”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Intreaga distributie a filmului „The Dark Knight Rises” si-a anulat turneul de promovare in jurul lumii si s-a intors acasa pentru a plange victimele evenimentului tragic de saptamana trecuta din Colorado unde un tanar inarmat a ucis 12 oameni intr-un cinematograf la premiera filmului.

Revista People a scris ca intreaga distributie a fost in soc atunci cand a auzit de tragedia care a lovit America la finalul saptamanii trecute. Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt si Marion Cotillard care se aflau in Franta pentru a lansa filmul au ramas in lacrimi dupa ce au vazut imaginile groaznice de la premiera din Aurora, Colorado a lui „The Dark Knight Rises.

„Nu am cuvinte sa explic groaza pe care o simt. Nu-mi pot imagina durerea si suferinta victimelor si celor dragi lor, insa sunt alaturi de ei”

a declarat Bale, premiat cu Oscar intr-un comunicat de presa.

„Ma doare sufletul pentru vietile luate de un gest de neinteles. Nu am cuvinte sa-mi exprim regretul si ma rog pentru victime si familiile lor”

a declarat Anne Hathaway in urma tragediei din Aurora, Colarado care a lasat 12 morti si peste 50 de raniti.

In ciuda temerilor de a merge sa vada filmul in cinematografe din cauza unui posibil nou atac de genul celui din Colorado, „The Dark Knight Rises” a facut in acest weekend in SUA incasari estimate de peste 160 de milioane de $. Cifrele nu au fost anuntate oficial din respect pentru victime.

Regizorul Christopher Nolan a trimis si el un mesaj din partea echipei filmului:

„Eu si intreaga echipa de la The Dark Knight Rises, vrem sa ne exprimam regretele profunde asupra acestei tragedii si suntem alaturi de intreaga comunitate din Aurora. Nu pot sa spun ca stiu detalii despre victime sau familiile acestora, insa stiu ca au fost aseara sa vada acest film. Cred ca filmul este una dintre cele mai frumoase arte in America si cred ca impartasirea unei povesti si mersul la film trebuie sa fie o placere.

Cinematograful este o a doua casa pentru mine si ideea ca un om sa imi violeze spatiul de relaxare si sa o faca intr-un mod barbar, ar fi devastatoare pentru mine. Nimic din ce am putea spune nu ar exprima ceea ce simtim cu adevarat in aceste clipe si nici nu ar alina durerea familiilor victimelor, insa gandurile noastre se indreapta numai catre ei”

a spus Nolan.