Acasă Stirile zilei Retail CFR Calatori va inchide mai multe agentii de voiaj din 11 orase!

CFR Calatori va inchide mai multe agentii de voiaj din 11 orase!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

CFR Calatori va inchide mai multe agentii de voiaj din 11 orase, inlocuindu-le cu birouri de voiaj, in incinta statiilor de cale ferata.

CFR Calatori va opri activitatea agentiilor de voiaj CFR din Drobeta-Turnu Severin, Deva, Petrosani, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Galati, Buzau, Braila, Focsani si Constanta, infiintand in schimb birouri de voiaj, aflate in incinta statiilor de cale ferata din orasele respective.

Agentiile din Alexandria, Bistrita si Zalau vor fi insa inchise definitiv.

„CFR Calatori isi propune ca prin aceste modificari activitatea desfasurata in cadrul birourilor Voiaj sa aduca mai aproape de pasageri informatia de care au nevoie si cele mai prompte variante de calatorie in tara si in strainatate, deoarece o gara reprezinta poarta de intrare spre destinatia dorita”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Agentiile de voiaj care vor fi mentinute in actualele locatii sunt Bucuresti nr. 1, Berceni, Titan, Craiova, Targu Jiu, Pitesti, Caracal, Timisoara, Caransebes, Resita, Arad, Hunedoara, Cluj, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Iasi, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava si Bacau.

Sursa: rtv.net