Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat ca, in opinia sa, curtoazia pe care seful statului o manifesta fata de Guvernul Ponta este marca Traian Basescu, spunand ca presedintele i-a apreciat ani la rand si pe democrat-liberali, apoi s-a saturat de ei.

“Este o confuzie in a aprecia Guvernul pentru ceea ce de fapt a decis piata economica. Curtoazia pe care o face Basescu Guvernului Ponta este marca Traian Basescu. Si pe noi ne-a apreciat ani la rand si apoi s-a saturat de noi”, a precizat vicepresedintele PDL.

Cezar Preda crede ca ceea ce s-a intamplat luni seara la depunerea juramantului de catre noul ministru al Justitiei “risipeste orice dubiu asupra excelentelor relatii dintre premierul Ponta si presedintele Basescu”.

“Este clar ca razboiul procurorilor a trecut. Imi doresc ca aceasta intelegere intre presedintele Basescu si Guvern sa continue pentru rezolvarea marilor probleme ale Romaniei de pe agenda curenta: cresterea preturilor, falimentul intreprinderilor, restituirea proprietatilor”, a adaugat Cezar Preda.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la dupa juramantul de investire al noului ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, ca este o surpriza faptul ca pe primele doua luni ale anului s-a inregistrat, pentru prima data de la Revolutie, un sold pozitiv al comertului exterior.


Circul Politic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.