Acasă Life Monden Cezar Ouatu lucreaza la videoclipul piesei „It’s My Life”!

Cezar Ouatu lucreaza la videoclipul piesei „It’s My Life”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei in acest an la concursul Eurovision de la Malmö (Suedia), lucreaza la videoclipul piesei „It’s My Life”.

In prezent, videoclipul piesei „It’s My Life”, compusa de Cristian Faur si interpretata de Cezar, este in lucru. Filmarile pentru videoclip vor fi incheiate la inceputul saptamanii viitoare, urmand ca produsul finit sa fie difuzat pe toate mediile la sfarsitul lunii aprilie.

„Lucram la un videoclip de imagine, pe care fanii Eurovision il vor putea vedea in scurt timp la televizor si pe Internet. Filmarea clipului in aceasta perioada face parte din strategia de promovare graduala, pe care am decis sa o urmam in acest an”, anunta Dan Manoliu, manager de proiect si sef al delegatiei Romaniei la Eurovision in Suedia.

In acest sfarsit de saptamana, Cezar participa, in cadrul turneului de promovare, la un eveniment amplu desfasurat in LondraEurovision Preview Party, eveniment la care iau parte numerosi artisti care vor concura la Eurovision 2013. Cezar va urca pe scena de la Malmö pe 16 mai, in a doua semifinala, pe cea de-a 17-a pozitie in concurs.

Sursa: libertatea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos