Cercetatorii belgieni au inventat lentila de contact prin care vom putea citi orice informatie direct pe retina! VIDEO | Cap Limpede

Cercetatorii belgieni au inventat lentila de contact prin care vom putea citi orice informatie direct pe retina! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Cercetatori belgieni au inventat un ecran digital, de forma sferica, ce poate fi montat pe o lentila de contact, putand fi proiectate imagini prin wireless, potrivit The Thelegraph.

Profesorul coordonator al proiectului, Herbert De Smet a declarat:

„Acum ca am stabilit aceasta tehnologie de baza, putem sa incepem sa lucram la aplicatiile reale, dare vor fi disponibile in maxim 5 ani.”

„Aceste produse nu vor inlocui ecranele de cinema pentru filme. Dar in anumite momente ele vor fi foarte folositoare. Vom putea sa avem o harta a drumului sau vom putea citi mesajele de pe telefon mult mai usor, deoarece ele vor fi fix in fata ochilor nostri.”

Inventia are si o serie de aplicatii cosmetice, cu singura pereche de astfel de instrumente optice se poate alege orice culoare a ochilor.

Loading...

Sursa: rtv.net

Cercetatorii belgieni au inventat lentila de contact prin care vom putea citi orice informatie direct pe retina! VIDEO was last modified: decembrie 9th, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close