Acasă Stirile zilei Centrul de 10 milioane euro al Loteriei de la Buşteni a fost...

Centrul de 10 milioane euro al Loteriei de la Buşteni a fost blocat de instanțe

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizarea unui Centru de Perfectionare in localitatea Busteni pentru Compania Nationala Loteria Romana, in valoare de aproape 10 milioane de euro a fost blocata de justitie .

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) şi Curtea de Apel Bucureşti au hotărât să anuleze licitaţia organizată de Loteria Română pentru construirea unui centru de perfecţionare în Buşteni, contract estimat la 41,7 milioane de lei, la cererea societatii de CMV Real Invest SRL Bucureşti.

Centrul de perfecţionare urma să fie construit pe un teren de circa 10.000 de metri pătraţi, aflat în proprietate companiei situat în Buşteni.

Clădirea, desfăşurată de aproximativ 2.500 metri pătraţi, urma să fie dotată cu un restaurant cu o capacitate de 200 de persoane, o sală de conferinţe pentru circa 250 de persoane, 6 săli de curs şi o sală multimedia pentru aproximativ 100 persoane, precum şi o sală pentru recreere şi una pentru expoziţii.

În 2010, Loteria a avut un număr mediu de 2.806 angajaţi şi a consemnat o cifră de afaceri de 1,1 miliarde de lei, în scădere cu 22,7%, iar profitul net a coborât cu 19,5%, la 121,15 milioane de lei.

Compania care a obtinut anularea licitatiei este specializată în domeniul consultanţei pentru afaceri şi management fiind reprezentata de Marin Valcea şi Vlad Valcea.

În 2009, societatea a avut un singur angajat şi a raportat o cifră de afaceri de 837.410 lei şi un profit net de 394.354 lei.

Prin cererile înaintate, CMV Real Invest a solicitat modificarea şi/sau completarea şi/sau eliminarea unor prevederi ale documentaţiei de atribuire şi, în subsidiar, anularea procedurii de atribuire.

Admite prima contestaţie şi, pentru imposibilitatea luării unor unor măsuri de remedire a procedurii de atribuire, dispune anularea acesteia. Respinge cea de-a doua contestaţie, ca rămasă fără obiect,

se spune într-o decizie a CNSC.

Anunţul de participare a fost publicat de Loteria Română la începutul lunii septembrie, iar deschiderea ofertelor avea ca termen data de 14 octombrie.

VEZI GALERIE FOTO cu proiectul Centrului de perfectionare al Loteriei Romane

decizie CNSC LOTERIE BUSTENI_485s

decizie CNSC LOTERIE BUSTENI _4440