Acasă Sanatate Cele TREI vechi retete tibetane autentice

Cele TREI vechi retete tibetane autentice

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Medicina tibetana este unul dintre cele mai fascinante antice sisteme medicale din lume. Acest sistem ne-a lasat mostenire retete ce pot concura cu si chiar depasi multe dintre pastilele pe care le intalnim astazi in farmacii. In plus, in cazul in care nu suferiti de o reactie alergica la urmatoarele ingrediente, acestea nu pot avea efecte adverse, in comparatie cu medicamentele obisnuite.

Medicina tibetana este una dintre cele mai vechi din lume si se bazeaza in principal pe interactiunea dintre natura si organismul uman. Unele leacuri contin peste o suta de ingrediente. Retele pe care le prezentam astazi contin ingrediente obisnuite, cum ar fi usturoiul, lamaile, ghimbirul si mierea. Acestea sunt folosite datorita proprietatilor lor de detoxifiere, de relaxare si de intinerire.  Iata care sunt cele TREI retete tibetane stravechi pentru o sanatate buna si o viata lunga:

1. Bautura tibetana pentru sanatea inimii si a vaselor sanguine

Acest leac este folosit cu scopul de a curata depozitele de grasime de pe peretii vaselor sanguine si pentru a preveni atacurile de cord.

Ingrediente: 1 kg lamai si 300 g de usturoi.

Mod de preparare: Se trec prin blender sau se piseaza lamaile si usturoiul. Amestecul este adaugat intr-o cantitate de 1.5 litri de apa si se fierbe timp de 15 minute. Dupa fierbere, amestecul se pune intr-un borcan cu filet.

Utilizare: 50 ml de suc pe stomacul gol timp de 25 de zile.  Se face o pauza de zece zile si se repeta procedura. Aceasta tratament poate fi repetat de cel mult patru ori consecutiv, cu pauza de zece zile intre tratamente. Se pastreaza la frigider.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos