Cele trei semne care te-ar putea avertiza ca ai colonul plin de toxine

Raw Life and Style

Intestinul tau gros se poate infunda cu diverse alimente nedigerate si asta duce la acumulari de toxine in organism. Un colon bolnav poate imbolnavi tot corpul si efectele sunt dintre cele mai diverse. Vezi care sunt acele semne ca trebuie sa-ti cureti colonul, ca sa nu te imbolnavesti.

Constipatie
Constipatia poate fi provocata de multi factori, cum ar fi : o dieta nesanatoasa, stres, medicamente, chimicale din alimente sau alte surse.
Toate acestea provoaca o crestere a cantitatii de mucus din colon, care incearca sa se apere de substantele nocive. Mucusul se combina cu resturile ramase din hrana procesata si alimentele pline de chimicale si ingroasa peretii intestinului, astfel incat materiile fecale nu mai pot trece cu usurinta spre iesire.
In astfel de cazuri grave, numai un detox eficient poate rezolva problema si elibera intestinul de toxinele nocive.

Click pe aceeasi tema:  E ieftin, nu are oase si nici nu prea are gust si miros pregnant de peste! Ce lucruri murdare se ascund in spatele pestelui Pangasius?

Dureri
Durerile cauzate de un colon infundat si obstructionat includ dureri de cap, de spate si dureri sciatice.
Durerile propriu zise sunt cauzate de dezvoltarea ciupercii Candida in intestin. Ciuperca se dezvolta pe materiile lipite de peretii intestinului si hrana nu mai poate trece cum trebuie prin colon. In plus, infectia cu Candida cauzeaza inflamatii si dureri.
Oboseala
Toxinele din reziduurile care iti blocheaza peretii intestinelor ajung in sange si sistemul limfatic si faptul ca te otravesti se simte si se vede din afara.
Senzatia de slabiciune este cauzata tocmai de aceste toxine din sange si singura cale de a te simti mai bine este sa cureti colonul de mizerie.
In plus, sistemul tau imunitar este slabit, deoarece trebuie sa lupte cu bacteriile si ciupercile care se dezvolta pe aceste reziduuri din intestine.
sursa: Unica.ro

Click pe aceeasi tema:  Remediul eficient pentru curatarea plamanilor. Are la baza o simpla coaja de nuca!
spre