Acasă Life Dezvoltare Personala Cele patru semne care iti vor da de gandit daca esti doar...

Cele patru semne care iti vor da de gandit daca esti doar pentru prima data pe Pamant!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Reincarnarea este credinta spirituala prin care sufletul paraseste corpul, atunci cand acesta moare si reintra in alt corp fizic dupa ce a petrecut o perioada scurta in lumea spiritelor. Unii oameni se intorc pentru a atenua Karma, unii vin inapoi cu scopul de a-si duce mai departe dezvoltarea sufletelor lor, iar alte suflete se intorc pentru a-i ajuta pe alti sa evolueze. Exista o cantitate coplesitoare de dovezi stiintifice privind existenta reincarnarii.

Cum poti afla daca ai trait in trecut? Exista diferite moduri in care poti spune daca ai mai trait pe aceasta minunata planeta. Puteti vizita un hipnoterapeut si puteti face regresia vietii anterioare, puteti incepe prin a medita si vei simti ceea ce ai trait intuitiv sau puteti reflecta pe anumite caracteristici pe care le ai ca si persoana si vei vedea daca acestea implica ceea ce ati trait inainte.

Este posibil ca voi sa fi trait inainte dar sa nu detineti aceste caracteristici. In acest articol o sa va prezint 4 semne care va arata ca nu sunteti pentru prima data pe pamant.

1. Puteti citi foarte bine oamenii

citeste oameniiDe la o varsta frageda, ati fost in stare sa cititi foarte bine oamenii. De la a privi pe cineva si a interactiona cateva minute, sunteti in stare sa identificati caracteristicile pe care le are persoana, stilul de viata pe care il are. E ca si cum ai un software care iti permite sa descarcarci informatii de la alte suflete. Acest lucru se datoreaza faptului ca ati vazut arhetipul acestei persoane intr-o viata anterioara si sunteti familiarizat cu comportamentul general si psihologia lui. Ati interactionat cu mii de oameni la nivel de suflet si nu exista nici un arhetip cu care sa nu fi interactionat.

Acest lucru nu inseamna ca tu judeci pe cineva, aceasta inseamana ca esti observator. Privind oamenii cum interactioneaza, observi schimburile de energie care au loc in timpul conversatiilor. Va simtiti mai confortabil ca observator indepartat decat un participant. Este ceva natural pentru tine.

Avand capacitatea de a citi oamenii este un bun prilej sa observi si oamenii cu ganduri ascunse. Cand cineva te minte, tu sti asta. Ai observat disocieri in ochii lor, schimbarea in camplul lor energetic, felul in care pronunta cuvintele. Ai trecut prin acest loc de mai multe ori inainte, asa ca nu sunteti naiv, chiar daca in aceasta viata nu prea ati socializat. Ai fost intotdeauna greu de manipulat, deoarece ati vazut intentiile si dorintele altor oameni. Puteti simti oamenii intuituiv.