Acasă Multimedia Fotogalerie Cele mai frumoase pietre pretioase si beneficiile acestora! FOTO

Cele mai frumoase pietre pretioase si beneficiile acestora! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pietrele pretioase au rol protector, energizant, curativ si va pot ajuta in atingerea unor scopuri personale. Fie ca urmaresti sa ai bani, dragoste, relatii, succes in afaceri sau o cariera implinita, cristalele inmagazineaza in ele nu numai energii nebanuite care conspira la realizarea visurilor tale, cat si o intreaga istorie minerala, menita sa ofere farama de eternitate pe care mineralele o ascund in ele. Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai frumoase pietre pretioase si beneficiile acestora, potrivit list25.com:

1acvamarin10. Acvamarin

Acvamarinul este o piatra a curajului. Energiile sale linistitoare diminueaza stresul si calmeaza mintea. Armonizeaza mediul inconjurator si protejeaza contra agentilor poluanti. In trecut, se credea ca acvamarinul neutralizeaza fortele intunericului si facilita acordarea favorurilor de catre spiritele Luminii. Marinarii il purtau pentru a-i feri de inec.

 

1ametist9. Ametist

Ametistul este o piatra de culoare violet deschis pana la inchis, rosu-violet. Apara nativii din Pesti, Varsator. In conceptia anticilor este piatra care potoleste orice fel de pasiuni, fie ele datorate iubirii, bauturii, jocurilor de noroc sau altor cauze. Numita si piatra spiritualitatii, pune in legatura cu divinitatea si latura spirituala a fiecaruia, trebuie purtat mai ales de credinciosi sau cei care doresc sa-si amplifice credinta religioasa si divina. Calmeaza suferintele sufletesti si alunga melancolia. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. (Se spune ca daca un rau voitor face ceva impotriva purtatorului acestei pietre, ametistul isi schimba culoarea si avertizeaza asupra pericolului).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos