Fie ca este vorba de vecinul tau de vis-a-vis, de copilul tau sau de colegul de serviciu, cand avem de-a face cu personalitati dificile sarcina noastra devine dificila in acelasi timp. Iata zece moduri prin care poti sa te comporti cu oamenii care au personalitati difice si pe care nu-i poti evita, potrivit celor de la lifehack.org:

10. Intrerupe obiceiul

ar120076263919617

Oamenii adesea se comporta ca niste roboti. Reactioneaza tot timpul si adesea reactioneaza datorita povestii pe care o tot deruleaza continuu in mintea lor. Atunci cand ai de-a face cu o astfel de situatie, poti devia discutia intreband persoana respectiv o intrebare care nu are nicio legatura cu subiectul de discutie pe care-l purtati mai devreme. Acest procedeu, pe cat este de simplu, pe atat este de eficient.

9. Calmeaza situatia

How-to-Handle-Difficult-People-520

Nu contribui la alimentarea negativitatii. Raspunsurile lungi si e-mail-urile pot degenera intr-o situatie delicata. Nu le atrage atentia persoanelor cu care stai de vorba asupra comportamentului lor cu o replica extraordinar de bogata si de elaborata, calmeaza-te si asculta-i. Persoana nu o sa fie defensiva si se va simti inteleasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.