Acasă Multimedia Fotogalerie Cele mai eficiente zece moduri prin care poti sa te comporti cu...

Cele mai eficiente zece moduri prin care poti sa te comporti cu oamenii dificili din viata ta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fie ca este vorba de vecinul tau de vis-a-vis, de copilul tau sau de colegul de serviciu, cand avem de-a face cu personalitati dificile sarcina noastra devine dificila in acelasi timp. Iata zece moduri prin care poti sa te comporti cu oamenii care au personalitati difice si pe care nu-i poti evita, potrivit celor de la lifehack.org:

10. Intrerupe obiceiul

ar120076263919617

Oamenii adesea se comporta ca niste roboti. Reactioneaza tot timpul si adesea reactioneaza datorita povestii pe care o tot deruleaza continuu in mintea lor. Atunci cand ai de-a face cu o astfel de situatie, poti devia discutia intreband persoana respectiv o intrebare care nu are nicio legatura cu subiectul de discutie pe care-l purtati mai devreme. Acest procedeu, pe cat este de simplu, pe atat este de eficient.

9. Calmeaza situatia

How-to-Handle-Difficult-People-520

Nu contribui la alimentarea negativitatii. Raspunsurile lungi si e-mail-urile pot degenera intr-o situatie delicata. Nu le atrage atentia persoanelor cu care stai de vorba asupra comportamentului lor cu o replica extraordinar de bogata si de elaborata, calmeaza-te si asculta-i. Persoana nu o sa fie defensiva si se va simti inteleasa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos