Acasă Stirile zilei Cele 5 teorii ale conspiratiei care stau in spatele doborarii avionului din...

Cele 5 teorii ale conspiratiei care stau in spatele doborarii avionului din Ucraina: SIDA, racheta ucraineana, spionul rus, MH17 era, de fapt, MH370 si pasapoartele false!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Doborarea avionului Malaysia Airlines MH17 de catre fortele proruse din Ucraina reprezinta un eveniment catastrofal care a condus la pierderea a 295 de vieti (280 de pasageri si 15 membri ai echipajului). Detaliile sunt inca in curs de ancheta cu privire la ceea ce sa intamplat cu adevarat, dar internautii au inaintat deja diverse teorii a ceea ce ar putea sa nu fi fost cauzele principale din spatele doborarii avionului de pasageri.

Pana in prezent, cea mai plauzibila explicatie este ca fortele pro-ruse din Ucraina au confundat avionul cu un avion militar de transport Boeing 777, si l-au doborat, folosind un sistem de rachete sol-aer. Aceasta teorie sta in picioare, deoarece aceleasi forte au doborat deja alte 10 aeronave, inclusiv un avion de transport IL-76, care ar putea fi usor confundat cu un Boeing 777, la o distanta mare. Cu toate acestea, pot exista multe jocuri de strategie in spatele scenei pentru a profita de pe urma acestei tragedii umanitare in scop politic sau strategic militar. Acest articol are la baza informatii preluate de pe naturalnews.com.

Cine sunt adeptii Teoriei Conspiratiei?
„Adeptii Conspiratiei” sunt oameni care cerceteaza evenimentele si care privesc cu suspiciune “explicatiile oficiale”. Dintre analistii conspiratiei enumeram doar cativa dintre jurnalistii recunoscuti pentru fictiunile lor, cum ar fi Paul Joseph Watson catalogat ca nebun din punct de vedere clinic, pentru ferventa de a inventa teorii pentru singurul scop de a tulbura mediul online cu povestile sale.

Asa-numita „teorie a conspiratiei” tinde sa atraga grupuri care incearca sa posteze in mod deliberat povesti false intr-un efort de a distrage atentia publicului de la adevar. Sau, uneori, astfel de grupuri promoveaza „teorii ale conspiratiei menite sa discrediteze analize legitime. Un bun exemplu in acest sens sunt grupele rula-Spook care pretind ca avioanele care au lovit Turnurile Gemene pe 9/11 au fost „holograme prelucrate”, si nu a existat.

De fiecare data cand se ia in considerare o teorie a conspiratiei sau o analiza, intrebati-va de unde a venit si daca sursa ar putea avea o agenda ascunsa pentru a promova astfel de informatii.

Cele mai probabile teorii ale conspiratiei care le veti vedea pentru MH17
Aici sunt mai multe conspiratii, care sunt susceptibile ca au condus la doborarea MH17. Acum, ca ati citit introducerea, tineti cont de faptul ca in niciun fel aceste teorii ale conspiratiei nu au fost dovedite si nu pot fi sustinute de fapte. Mai degraba, acestea sunt explicatii din jurul conspiratiei putand fi cel mult susceptibile pentru a fi investigate. Este foarte posibil ca nici una dintre aceste teorii sa fie adevarata, numai o investigatie aprofundata va putea spune cu siguranta ce s-a intamplat.
sida mh171. Cercetatorii de la bord descoperisera leacul pentru SIDA
Acesta este de fapt adevarat ca in avion se aflau unii cercetatori – printre care multi oameni de stiinta de top care au scris lucrari pe aceasta tema – au fost la bordul avionului, si se indreptau pentru o conferinta despre SIDA in Sydney. De asemenea, este cunoscut faptul ca fiecare „industrie a bolii” nu vrea sa aiba grija sa fie descoperit vreodata vreun leac. Industria cancerului, de exemplu, depinde in intregime de existenta in continuare a cancerului si profita de puterea sa. (De aceea remediile impotriva cancerului sunt suprimate in mod sistematic in timp ce fondurile guvernamentale pentru ingrijirea bolnavilor de cancer sunt strict limitate doar la acele lucruri care nu va duce la un leac.)