Acasă Sanatate Cele 10 efecte miraculoase pe care berea bruna le are asupra ta!

Cele 10 efecte miraculoase pe care berea bruna le are asupra ta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Consumul moderat de bere neagra poate insemna un tratament pe viata al organismului tau,  aducand numeroase beneficii sanatatii.

Va prezentam mai jos 10 beneficii miraculoase pe care le aduce berea neagra:

Scade colesterolul

Berea neagra este mult mai sanatosa decat cea blonda, aceasta fiind o foarte buna sursa de fibre solubile care au capacitatea de a reduce colesterolul de tip LDL (rau) si prin aceasta pune la adapost inima de afectiuni vasculare.

Remediu natural pentru piele

Adauga 500 de mililitri de bere neagra in apa de baie si vei avea o cale excelenta prin care combati efectele psoriazisului, dar si a altor suferinte cronice ale pielii.

Are vitamine

Bautorii de bere beneficiaza de 30% mai multa vitamina B, adica de doua ori mai mult decat cei care prefera vinul. Berea creste si nivelul colesterolului bun din organism si reduce riscul de blocare a arterelor.

Contine mai mult fier

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Valladolid (Spania) a decoperit ca berea neagra contine mai mult fier liber decat cea blonda si sortimentele fara alcool.

Nu te ingrasa

O halba de bere neagra are aproximativ 170 de calorii, ceea ca inseamna ca este mai buna daca tii dieta decat un pahar de suc de portocale sau de lapte, fie el si degresat.

Vezi urmatoarele 5 efecte miraculoase >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos