Acasă Sanatate Cel mai puternic remediu pentru regenerare celulara! Creste intr-un singur loc in...

Cel mai puternic remediu pentru regenerare celulara! Creste intr-un singur loc in lume!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Alga AFA este probabil unul din cele mai puternice remedii pentru regenerare celulara, in cazul operatiilor chirurgicale, ranilor sau arsurilor. Un gram din aceasta alga contine 50% din cantitatea de vitamina K necesara organismului uman pentru o zi. Vitamina K este responsabila de procesele de coagulare si cicatrizare din corpul nostru, fiind absolut esentiala in procesul de vindecare a ranilor, potrivit Dr. Catalin Luca.

Alga AFA albastra si verde creste intr-un singur loc din lume, la o inaltime de 1.400 metri in lacul Klamath, intr-o rezerva naturala din Oregon, Statele Unite. Lacul este inconjurat de zone vulcanice intr-un peisaj virgin, iar alga AFA creste intr-un peisaj mirific, in apa dulce. Orice incercare de a creste aceasta alga in alt loc din lume a esuat, deoarece alga AFA nu se poate adapta altor conditii de mediu.

Alga AFA, datorita continutului sau enorm de substante nutritive si vitale: 22 aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali), minerale, clorofila, proteine si vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E, acid folic, biotina, beta-carotina) este un supliment nutritiv ideal si constituie o sursa excelenta de agenti antioxidanti, antiinflamatorii si molecule neuroregeneratoare.

Alga AFA albastra si verde creste intr-un singur loc din lume, la o inaltime de 1.400 metri in lacul Klamath, intr-o rezerva naturala din Oregon, Statele Unite. Lacul este inconjurat de zone vulcanice intr-un peisaj virgin, iar alga AFA creste intr-un peisaj mirific, in apa dulce. Orice incercare de a creste aceasta alga in alt loc din lume a esuat, deoarece alga AFA nu se poate adapta altor conditii de mediu.

Alga AFA, datorita continutului sau enorm de substane nutritive si vitale: 22 aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali), minerale, clorofila, proteine si vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E, acid folic, biotina, beta-carotina) este un supliment nutritiv ideal si constituie o sursa excelenta de agenti antioxidanti, antiinflamatorii si molecule neuroregeneratoare.

Actiuni terapeutice ale Alga AFA

– Alga AFA: un anti cancerigen natural redutabil;

– Studii recente indica faptul ca clorofila poate juca un rol semnificativ antimutagenic si anticancerigen;

– Este stiut faptul ca orice organism uman contine intre 200 si 1000 de celule canceroase, insa acestea sunt in permanenta tinute sub control de catre sistemul imunitar. Alga AFA ajuta organismul sa necrozeze tumorile maligne si sa le elimine din corp. De asemenea, algele AFA sunt de un real ajutor in cazul chimioterapiei sau radioterapiei folosite in cancer, prevenind si combatand efectele lor secundare.
– Principiul activ din alga AFA, ficocianina, este si una dintre cele mai puternice arme perfect naturale contra leucemiei, ajutand la prevenirea mutatiilor celulare din maduva spinarii, stimuland productia de hematii si de leucocite, fiind un adjuvant important in cazul leucemiei acute sau cronice.

Alga AFA oxigeneaza celulele, creste nivelul global de energie al organismului si ne ajuta sa dobandim niveluri ridicate de sanatate fizica si mentala

Alga AFA ne intareste sistemul imunitar si contribuie la imbunatatirea proceselor de detoxifiere si de vindecare a corpului. Dezintoxica organismul de metalele toxice precum plumbul, activeaza si regenereaza metabolismul celular. Astfel, Alga AFA are un rol major in prevenirea bolilor grave precum cancerul, leucemia, diabetul si bolile degenerative ale sistemului nervos.

De asemenea, stimuleaza productia de enzime digestive si prin aceasta are un efect terapeutic maxim asupra stomacului, ficatului si pancreasului. Datorita clorofilei, alga Afa actioneaza in interiorul intestinelor ca un mediu probiotic si contribuie la mentinerea echilibrului si sanatatii florei intestinale si ajuta astfel in prevenirea si ameliorarea simptomelor cauzate de o aciditate marita a organismului: reumatism, artrita, alergii, eczeme, acnee si diabet.

Citeste cum influenteaza creierul alga AFA in pagina urmatoare

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos