Acasă Stirile zilei Cel mai mare magazin Apple din România deschis la Băneasa Shopping City

Cel mai mare magazin Apple din România deschis la Băneasa Shopping City

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

iStyle, unicul premium reseller Apple din ţara noastră, va deschide la sfârşitul acestei luni cel mai mare magazin al său în cadrul Băneasa Shopping City.

iStyle va închide magazinul pe care îl are în prezent în Băneasa Shopping City, urmând să deschidă cel mai mare magazin iStyle din sud-estul Europei, conform unei invitaţii trimisă presei. Magazinul va fi deschis publicului începând de vineri, 30 martie, iar cei care îi vor trece pragul vor putea cumpăra orice produs Apple, inclusiv noua tableta iPad care va fi disponibilă oficial în ţară noastră din 23 martie.

 iStyle are patru magazine în ţara noastră, ultimul fiind inaugurat anul trecut, la începutul lunii aprilie, în Afi Palace Cotroceni, din Bucureşti. Acesta este în prezent cel mai mare magazin iStyle, având o suprafaţă de 125 de metri pătraţi. Compania a investit 150.000 de euro în magazin şi estima la inaugurare vânzări de 100.000 de euro pe lună în primul an.

iStyle este unicul  premium reseller Apple din ţara noastră. Printre reselleri autorizaţi se mai numără eMAG, Altex, MediaGalaxy și Noumax. În ceea ce priveşte distribuţia produselor Apple în ţara noastră, Apcom România este unicul distribuitor autorizat Apple în România.