Acasă Stirile zilei Cel mai asteptat smartphone din 2013, Samsung Galaxy SIV! Vezi specificatiile tehnice!

Cel mai asteptat smartphone din 2013, Samsung Galaxy SIV! Vezi specificatiile tehnice!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cel mai asteptat smartphone din 2013, Samsung Galaxy SIV, s-ar putea lansa oficial pe piata in data de 15 martie, potrivit Phone Arena.

Daca Samsung Galaxy SIII nu a adus prea multe noutati in comparatie cu modelul precedent, Galaxy SIV este o adevarata evolutie pe piata mondiala de smartphone-uri.

galaxy s4

Terminalul va fi dotat cu un procesor quad-core de 2 Ghz, o memorie RAM de 2 GB si un ecran Super AMOLED PLUS de 5 inci Full HD, care iti va permite rularea de clipuri si aplicatii de cea mai inalta calitate grafica.

S IV vine cu o camera impresinanta de 13 megapixeli, iar fata de modele precedente, noul smartphone va integra inclusiv un buton care sa iti permita folosirea mult mai rapida a acestei functii.

O evolutie semnificativa este marimea bateriei care a crescut de la 2.100 mAh la Samsung Galaxy S III la 3.100 mAh la noul model, baterie pe care in general o regasim la tablete de 7 inci si care i-ar da noului device o autonomie de functionare continua de minim 10 ore si o autonomie de functionare in regim normal de pâna la 72 de ore.

Sursa: economica.net