O echipa de cercetatori din SUA si Marea Britanie a reusit sa faca o descoperire unica in ceea ce priveste lupta impotriva cancerului. Potrivit cercetatorilor, acest tratament este considerat mai bun decat chimioterapia si ii va lua locul in cel mult cinci ani. In urma testelor, s-a putut observa ca tratamentul da roade in special in cazurile de cancer la piele sau la plamani, sustin expertii, citati de ziare.com.

 

Un nou tratament numit „imunoterapie”, realizat de cercetatori din SUA si Marea Britanie, a oferit rezultate excelente pana in acest moment, conform Daily Mail, care il prezinta ca fiind „cea mai mare descoperire a ultimilor ani”.

Conform oamenilor de stiinta, imunoterapia functioneaza prin antrenarea sistemului imunitar sa atace celulele canceroase. In mod obisnuit, sistemul imunitar este instruit sa lupte impotriva infectiilor si a cancerului, insa unele tumori sunt capabile sa dezvolte scuturi de protectie, iar sistemul imunitar, chimioterapia si alte medicamente devin ineficiente.

Totusi, in cazul imunoterapiei lucrurile stau diferit intrucat noul tratament descompune scuturile si antreneaza corpul pentru a ataca tumorile.

Despre tratament nu se cunosc insa foarte multe detalii momentan. Oamenii de stiinta au mentionat ca tratamentele sunt oferite intr-o perfuzie o data la cateva saptamani si costa in jur de 100 de mii de lire sterline pe an, pentru un pacient.

Rezultatele studiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.