Cea mai ieftina solutia pentru a parfuma incaperea! Uita de spray-urile din comert! – Cap Limpede

Cea mai ieftina solutia pentru a parfuma incaperea! Uita de spray-urile din comert!

Cojile de citrice sunt excelente pentru prepararea unor detergenti naturali eficienti, si care lasa in urma un parfum foarte placut. In comert exista intr-adevar o multitudine de detergenti buni, dar, pe langa faptul ca sunt toxici, au si un miros patrunzator nu tocmai placut.

Daca detesti mirosul intepator si iritant de spray de curatare, incearca neaparat varianta propusa de noi.
Marele avantaj al acestui spray este faptul ca ii poti alege tu insuti parfumul dupa bunul plac.

Click pe aceeasi tema:  Vremea se inrautateste in urmatoarele ore! Viscol si ninsoare!

Iti place mirosul proaspat de lamaie verde? Atunci parfumeaza spray-ul cu coji de lamaie verde! Daca preferi mirosul de portocale, combina coji de portocale cu ulei esential pentru un parfum imbietor.

In plus, tu decizi ce ingrediente folosesti la prepararea spray-ului, asa ca in acest mod poti evita complet chimicalele periculoase.

Ingrediente necesare si instrumentar

– Coji de citrice

– Ulei esential la alegere

– Borcan de sticla

– Capac cu pulverizator

– 1 borcan de otet alb distilat

Click pe aceeasi tema:  Geniul Romaniei care nu a aparut in presa! La 13 ani a castigat 90 de medalii, dintre care 70 de aur!

– Palnie

– Strecuratoare din sarma

PASUL 1: Rastoarna in borcan cojile de citrice si uleiul esential.

PASUL 2: Umple trei sferturi din borcan cu coji, apoi completeaza cu otet si insurubeaza capacul. Lipeste pe borcan o eticheta cu data conservarii si ingredientele folosite, apoi depoziteaza-l in camara timp de 2-4 saptamani.

PASUL 3: Umple pe jumatate sticla de otet cu apa. Foloseste-te de palnie si de strecuratoare pentru a turna in borcan solutia de otet cu apa. Insurubeaza capacul cu pulverizator si solutia de curatat e gata de folosire.

Click pe aceeasi tema:  Drama care te va lasa fara cuvinte! O tanara care a invins leucemia s-a stins dupa doar cateva luni!

Sursa: Secretele, Autor

spre