Acasă Stirile zilei Ce spune Regina Previziunilor din Egipt despre Rusia in 2014

Ce spune Regina Previziunilor din Egipt despre Rusia in 2014

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In anul 2014, harta lumii se va schimba, iar Rusia va avea mai multa influenta decat America si China. Acestea sunt doar cateva din predictiile facute in interviul pentru Vocea Rusiei de egipteanca Joy Ayad.

La Cairo aceasta ghicitoare este numita „regina previziunilor”. In Egipt, prezicerea viitorului este un mestesug vechi si onorabil. Insa egiptenii nu cred in toti prezicatorii. Dar Joy Ayad este luata de multi in serios.
Joy Ayad a absolvit studii de arta franceza, dar vocatia ei sunt astrologia si numerologia. Predictiile ei sunt publicate de aproximativ zece ani. Si, dupa cum asigura numerosii ei fani, aceste previziuni se indeplinesc cu o precizie uimitoare.

joy ayad

Joy Ayad a devenit foarte cunoscuta in acest an, dupa ce a prezis rasturnarea de la putere a presedintelui Mohammed Mursi. Si a facut acest lucru intr-un moment cand pozitiile presedintelui pareau mai sigure ca niciodata. Totusi ea continua sa prezica cu indarjire in timpul emisiunilor TV plecarea inevitabila a lui Mursi. Prezentatorii TV ii raspundeau cu un zambet sceptic. In final, scepticii au fost nevoiti sa-si recunoasca infrangerea.

Ayad a prezis atentatul dintr-o biserica din Alexandria si decesul vicepresedintelui egiptean, Omar Suleiman, cutremurul din Iran si uraganul din SUA. Toate acestea previziuni apar pe pagina sa de Facebook.

Anterior, ea a prezis ca al-Sisi, ministrul Apararii, care la sfarsitul lui iunie-inceputul lui iulie a sprijinit demonstratiile in masa pentru indepartarea lui Mursi, va deveni foarte popular si s-a adeverit.

„Pot sa spun ca Rusia va avea mai multa influenta in lume decat America si China. Egiptul va deveni din nou lider printre tarile arabe. Egiptul si Rusia vor crea o alianta durabila. Pe vecinii Egiptului ii asteapta vremuri grele. Va fi o a doua revolutie in Tunisia si se va schimba puterea in Libia.  De asemenea, in regiunea noastra se vor inregistra cataclisme naturale. De exemplu, in Egipt va ninge. Arabia Saudita va fi afectata de inundatii, in principal Jeddah”, declara prezicatoarea pentru Vocea Rusiei.

In anul 2014 se va schimba harta lumii, iar acest fapt se va reflecta si asupra Rusiei. De asemenea, Rusia va respinge un mare atentat terorist cu ajutorul structurilor de forta si a unor tehnologii pe care inca nu le stim.

In general, in lume se vor schimba mult cat de curand. Toate evenimentele importante, care au determinat inceputul noii epoci, s-au produs deja in 2013. Deocamdata multe dintre aceste evenimente necunoscute de oameni, dar mai tarziu vom afla despre ele. Noi toti trebuie sa asteptam timpurile noi. Iar ele deja incep, mai spune Ayad.
 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos