Acasă Life Horoscop Ce se va intampla la eclipsa de Luna din 28 Septembrie? Ce...

Ce se va intampla la eclipsa de Luna din 28 Septembrie? Ce impact are LUNA SANGERIE asupra relatiei tale!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O eclipsa lunara este precum un lup pentru toata lumea. Aceasta face o treaba minunata in ceea ce priveste curatarea si inlaturarea lucrurilor din viata noastra care nu mai servesc sinelui superior. Lumina stralucitoare a soarelui arunca o raza asupra subconstientului pentru a lumina problemele principale din relatie care au fost purulente din cauza Lunii Noi in Berbec si a Eclipsei de Luna din septembrie 2015.

Cu toata Eclipsa de Luna, Pamantul ajunge intre Soare si Luna. Uneori avem o luna rosie ca sangele cand umbra pamantului care se misca incet peste fata ei plina de cratere. In functie de cum au mers lucrurile in ultimele sase luni, putem vedea fructele florilor pe care le-am plantat in urma cu sase luni. Dar daca viata a fost stresanta pentru noi, punand presiune pe acele seminte plantate, totul s-ar putea transforma dintr-o nastere normala intr-un avort spontan.

Experienta voastra personala lunara depinde de modul in care aceasta eclipsa a configurat astrograma si cum te descurci la schimbari, in general. Efectul unei eclipse de luna poate dura pana la trei luni, astfel incat acesta poate fi un timp sumbru de curatare si vindecare sau un timp de bucurie, de renastere. De obicei, efectele sunt negative deoarece oamenii sunt creature care devin suparate la schimbari neasteptate. Eclipsele lunare sunt perioade extrem de emotionale, de aceea trebuie sa stai in liniste pentru a-ti pune in ordine sentimentele, ce sunt un barometru psihic. Nu te teme sa plangi deoarece apa sarata a lacrimilor functioneaza precum un purificator.

eclipsa de luna 2

 

 

HOROSCOPUL ECLIPSEI LUNARE

In functie de decada in care cade eclipsa de luna, totul se simte proaspat, nou, stralucitor. Aceasta scoate in fata calitatile noastre de conducere. Mai intai sari si dupaia gandesti. Acesta pare a fi cauza principala a accidentelor, scandalurilor si consecintele deciziilor pripite din ultima perioada. Din fericire, Luna este in Saturn trigon ceea ce ar putea ajuta la tinerea in frau a tendintelor de impulsivitate a acestei decade. Luna de pe Deneb Kaitos este declarata a fi un „pionera, nesabuita, incapatanata temperamentala, violenta si certareata.” Asta de datoreaza faptului ca oamenii sunt nemilosi cand vine vorba de ambitiile lor. Este un efect riscant al eclipsei pentru ca te face sa pariezi ori pe investitii ori pe relatie. Te face sa alegi intre totul sau nimic. Deoarece eclipsele lunare sunt extrem de emotionale, daca avem o privire plata sau altii au o privire de tipul acesta ne putem astepta ca in scurt timp sa izbucneasca lacrimile in timp ce jucam teatru ca inca suntem stabili pe propriile picioare. Dupa cum am spus mai sus, lacrimile sarate sunt de purificare, iar scaldatul in marea sarata ar putea fi o modalitate de a conecta si apoi transmite lacrimile dezlantuite monstrului mare Cetus.

A 26-A CASA LUNARA

In cazul in care Luna este in aceasta casa, incercati sa plecati in prima parte a zilei deoarece restul nu este prea buna. Nu te casatori. Construieste. Aveti grija sa nu fiti jefuiti!

ASPECTE: Luna opusa adevaratei Lilith. Luna in trigon cu Saturn.

STELE FIXE:  Deneb Kaitos in Montrul marii Cerus.

ZILE ARMONIOASE: 2 Octombrie – Luna este in trigon cu Soarele si 7 Octombrie – Luna este in sextil cu Soarele

ZILE DISTRUCTIVE: 28 Septembrie – Luna este pusa adevaratei Lilith si 4 Octombrie-ultimul trimestru. 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos