Acasă Sanatate Ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic un pahar de...

Ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic un pahar de suc acidulat! Rezultatele de vor ingrozi

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Este cunoscut faptul ca sucurile acidulate nu fac bine organismului, dar cei mai multi dintre noi nu luam in seama avertismentele medicilor. Un studiu de sase ani arata cat de nocive sunt sucurile acidulate pentru corpul nostru.

1000 de voluntari cu varste cuprinse intre 30 si 45 de ani au fost monitorizati timp de 6 ani. Rezultatele au fost socante.

Cei care consumau zilnic sucuri aveau cu 30% sanse sa se imbolnaveasca grav. Organele lor interne (indeosebi ficatul, pancreasul si intestinele) au fost invelite progresiv de-a lungul timpului in grasime. Cresc sansele dezvoltarii de boli cardiace si rezistenta la insulina, scrie click.

Cei care obisnuiesc sa consume peste un litru de suc pe zi, pun pe organe aproape un kilogram de grasime de-a lungul a sase ani.

Cei care consuma un suc acidulat pe saptamana depun pe organe 707 mililitri de grasime viscerala, de-a lungul a sase ani.

Cercetatorii britanici din cadrul Ministerului Sanatatii au remarcat efectele nocive ale zaharului din sucuri asupra copiilor. Pe langa aparitia diabetului de tip 2, micutii au prezentat la analize dezechilibre hormonale, tendinte de ingrasare si forme incipiente de afectiuni cardio-vasculare. In aceeasi categorie de sucuri periculoase pentru sanatate intra si cele asa zis dietetice, care folosesc indulcitori artificiali sau alternativi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos