Ce se intampla in corpul nostru dupa ce mancam un preparat de 4.000 de ori mai iute decat sosul Tabasco! Un bucatar a vrut sa afle pe propria piele! | Cap Limpede

Ce se intampla in corpul nostru dupa ce mancam un preparat de 4.000 de ori mai iute decat sosul Tabasco! Un bucatar a vrut sa afle pe propria piele!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un bucatar sef, Ben Sumadiwiria, in varsta de 22 de ani, din Londra, a mancat un preparat din taietei de 4.000 ori mai picant decat sosul Tabasco si si-a pierdut auzul.

Un caz extrem de bizar, dar cat se poate de real. Din fericire, a fost ceva temporar, iar acesta si-a revenit imediat. Taieteii au fost gatiti intr-un restaurant mic din Jakarta, Indonesia, scrie A1.

Loading...

„A fost cel mai picant lucru pe care l-am mancat in viata mea. La cateva secunde dupa ce doar am gustat, am inceput sa transpir, sa-mi pierd auzul si sa ma simt rau. Sunt cunoscuti drept taietei mortali“, potrivit mirror.co.uk.

Ce se intampla in corpul nostru dupa ce mancam un preparat de 4.000 de ori mai iute decat sosul Tabasco! Un bucatar a vrut sa afle pe propria piele! was last modified: septembrie 2nd, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close