Acasă Multimedia Fotogalerie Ce se intampla cu energia ta daca ai relatii intime cu mai...

Ce se intampla cu energia ta daca ai relatii intime cu mai multi parteneri?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O vorba spune sa nu te culci cu cineva care nu vrei sa devii. De aceea trebuie sa fii foarte atenta(a) cu cine iti impartasesti energia ta intima. In intimitate energia ta aurala se uneste cu a celuilalt. Aceste conexiuni puternice, indiferent cat de neimportante crezi ca sunt, interactioneaza cu celalalt, astfel cu cat esti mai intim cu cineva, cu atat mai profund si cu atat mai mult aura respective intra in contact cu a ta. Imagineaza-ti cum arata aura cuiva care are multipli parteneri si raspandeste aceste energii?

Suntem fiinte fizice, dar suntem si mai mult de atat, putem fi si fiinte energetice. De exemplu cand esti intim cu cineva a carui energie este compatibila cu a ta. De fiecare data, indiferent de sexul practicat, absorbi o parte din energia partenerului, iar acesta o preiau pe a ta.

Daca faci sex cu oameni pozitivi si iubitori, acea energie este absorbita si te inalta. Daca sexul se intampla cu persoane negativiste si pesimiste sau instabile, acea energie te va dobori in activitatile de zi cu zi.

Cum iti poti curata aura?

Inotul
Lumina soarelui stimuleaza circuitul propriei tale energii.
Meditatia. Te ajuta sa te relaxezi si sa te eliberezi.
Devenind constient de propriile emotii. Cand energia emotionala este blocata, se formeaza o aura care afecteaza intreg sistemul spiritual
Vantul. Te ajuta sa fii cu picioarele pe pamant si sa eliberezi energiile nedorite din organism.
Creativitatea stimuleaza energia si elibereaza blocajele energetice

 

“I always say, never sleep with someone you wouldn’t want to be” – Lisa Chase Patterson
( Mereu spun ca, niciodata sa nu te culci cu cineva care nu vrei sa devii)

energia aurica sex1
sursa>onlinereport.ro