Ce se intampla cand CEL MAI BUN PRIETEN al omului ESTE GELOS!?

Un britanic a renuntat la cainele sau dupa ce i-a ros aripile masinii sale de lux, un Aston Martin.

Acum cateva zile, cand a ajuns acasa, Royston Grimstead, un britanic in varsta de 42 de ani din Somerset, si-a gasit unul dintre caini, un collie in varsta de patru ani, murdar din cap pana in picioare de ceva alb.

La prima vedere, nu a dat atentie, crezand ca Luce a prins vreo pasare si era murdara de pene si fulgi.

Click pe aceeasi tema:  Ce-i asteapta pe politicienii romani care cred ca au scapat de DNA!? Iata viitorul...

Dar cativa pasi mai departe, zambetul i-a inghetat pe buze atunci cand si-a vazut masina. Bolidul avea ambele aripi din fata distruse, fibra de sticla fiind roasa de naravasul patruped.

„Nu sunt un plangacios, dar nu mi-a picat bine. Tinand cont ca nici nu se intelegea prea bine cu celalalt caine al meu, am luat imediat decizia de a o da”, a spus Grimstead.

Intentia s-a materializat chiar a doua zi, barbatul gasind prin intermediul unui site specializat o familie care a dorit sa o adopte pe Luce.

„Nu le-am spus noilor proprietari de ce am dat-o. Ma astept ca, dupa ce vor afla, sa o gasesc la usa”, a mai spus Grimstead, care a adaugat ca este prima data cand Luce distruge un lucru.

Din fericire masina este asigurata impotriva distrugerilor, asa ca proprietarul nu va scoate bani din buzunar pentru reparatie.

Click pe aceeasi tema:  SALTURILE MORTALE sunt la ordinea zilei in acest loc de pe TERRA! GROAPA FARA FUND atrage foarte multi amatori de senzatii tari! VIDEO

1no2

Sursa: apropo.ro

spre