Acasă Multimedia Ce se intampla cand CEL MAI BUN PRIETEN al omului ESTE GELOS!?

Ce se intampla cand CEL MAI BUN PRIETEN al omului ESTE GELOS!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un britanic a renuntat la cainele sau dupa ce i-a ros aripile masinii sale de lux, un Aston Martin.

Acum cateva zile, cand a ajuns acasa, Royston Grimstead, un britanic in varsta de 42 de ani din Somerset, si-a gasit unul dintre caini, un collie in varsta de patru ani, murdar din cap pana in picioare de ceva alb.

La prima vedere, nu a dat atentie, crezand ca Luce a prins vreo pasare si era murdara de pene si fulgi.

Dar cativa pasi mai departe, zambetul i-a inghetat pe buze atunci cand si-a vazut masina. Bolidul avea ambele aripi din fata distruse, fibra de sticla fiind roasa de naravasul patruped.

„Nu sunt un plangacios, dar nu mi-a picat bine. Tinand cont ca nici nu se intelegea prea bine cu celalalt caine al meu, am luat imediat decizia de a o da”, a spus Grimstead.

Intentia s-a materializat chiar a doua zi, barbatul gasind prin intermediul unui site specializat o familie care a dorit sa o adopte pe Luce.

„Nu le-am spus noilor proprietari de ce am dat-o. Ma astept ca, dupa ce vor afla, sa o gasesc la usa”, a mai spus Grimstead, care a adaugat ca este prima data cand Luce distruge un lucru.

Din fericire masina este asigurata impotriva distrugerilor, asa ca proprietarul nu va scoate bani din buzunar pentru reparatie.

1no2

Sursa: apropo.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos