Ce s-a descifrat in INIMA EUROPEI: „Este un pericol URIAS pentru omenire. Va erupe CURAND”

Profetiile celebrului prezicator Nostradamus pentru anul 2015 sunt inca actuale. O spune chiar astrologul Mariana Cojocaru, care le-a interpretat si din perspectiva astrologica. Mai mult, specialistii avertizeaza ca anul viitor sunt asteptate dezastre naturale.

 

“Textul spune asa: o miscare in panta a pamantului, o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, va fi foc pe nava, ciuma si captivitate. Mercur in Segatator, Saturn dispare”, asa suna catrenul in care Nostradamus vorbea despre ce se va intampla cu omenirea in 2015.

 

Astrologul Mariana Cojocaru l-a descifrat si spune care sunt pericolele care ne pandesc.

“Spuneam de o miscare in panta a Pamantului si o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, adica Italia. Dupa alti astrologi Lombardia nu vizeaza neaparat portiunea aceea, ci mare degraba Vezuviu, unde se pot produce eruptii vulcanice ca la Pompeii. Pamanturile din Vest vizeaza Franta si Germania, iar pentru altii erau cele din America. Nu se stie care America, de Nord sau de Sud, dar cea de Nord cu zona Californiei ar fi cea mai vizata din acest punct de vedere”, a spus Mariana Cojocaru, astrolog.

Iar expresia foc de nava ar insemna, de fapt, conflictele armate, dar si epidemiile.

“Poate sa indice conflictele militare de pe langa noi. Ebola deja s-au semnalat si primele cazuri de ciuma. Foc pe nava poate insemna iarasi faptul aceste pandemii depasesc granitele unei tari si nu pot fi stopate si controlate”, a mai declarat la Romania TV astrologul.

 

sursa: efemeride.ro

spre