Acasă Multimedia Fotogalerie Ce poti face cu o aspirina? Are multe solutii de moment la...

Ce poti face cu o aspirina? Are multe solutii de moment la probleme vechi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu o vechime de peste 100 de ani, aspirina este cel mai utilizat medicament din lume iar productia ei anuala depaseste 35 de mii de tone. Va prezentam mai jos cateva utilizari neobisnuite ale aspirinei:

1petele de transpiratie10. Indeparteaza petele de transpiratie

Aspirina va ajuta sa scoateti petele de transpiratie de pe rochia sau camasa alba, incercand metoda aceasta: zdrobiti 2 tablete de aspirina si amestecati praful obtinut cu 1/2 cana de apa calda. Inmuiati partea patata a articolului de imbracaminte in solutie si lasati o astfel 2-3 ore.

 

1matreata9. Elimina matreata

Puteti scapa de matreata cu ajutorul aspirinei astfel: pisati 2 tablete de aspirina si apoi adaugati-le la cantitatea de sampon pe care o folositi de obicei. Lasati amestecul sa actioneze 1-2 minute, apoi clatiti bine si spalati din nou cu sampon.

 

1culoarea parului8. Reimprospateaza culoarea parului

Va puteti recapata vechea nuanta de par folosind o solutie obtinuta prin dizolvarea a 6-8 tablete de aspirina intr-un pahar cu apa calda. Masati-va parul cu solutia respectiva si lasati-o sa actioneze timp de 10-15 minute, apoi clatiti.

 

1pete de oua7. Scoaterea petelor de oua de pe haine

V-ati patat cu ou crud pe haine in timp ce gateati? Amestecati apa cu drojdie de vin si adaugati o aspirina pisata, intindeti pasta obtinuta pe pata si lasati-o sa actioneze 30 de minute. Clatiti bine cu apa calduta si, cu putin noroc, pata de ou va disparea.