Acasă Politic Ce mai delireaza Ponta in disperare de a atrage ardelenii! Iohannis ne...

Ce mai delireaza Ponta in disperare de a atrage ardelenii! Iohannis ne vinde tara!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Victor Ponta a inceput sa delireze in dorinta de a atrage ardelenii de partea sa, ciuma rosie a partidului manjind bine cu un praf de manipulare spunand ca Iohannis ne vinde tara.

Oricat as incerca sa ignor prostiile livrate la foc continuu de propaganda de partid, unele sunt atat de insultatoare, incat ma vad obligat sa-mi inving sila si sa scriu. Testate seara la Ghita TV in stilul tabloid-apocaliptic consacrat, preluate de gherila de postaci si raspandite pe Internet, livrate apoi de sosonari door-to-door, manipularile Mandrului Roman sunt de o grosolanie stupefianta.

Dupa ce a vazut harta Romaniei colorata jumi-juma, Ardealul cu albastru, Moldova si Muntenia cu rosu, Partidul a aruncat azi ultima manipulare din arsenalul nationalist-ceausist pastrat in Kiseleff: Iohannis ne va vinde Ardealul ungurilor. Este atat de trasa de par aceasta minciuna, incat orice om cu scaun la cap ar intampina-o cu un zambet ingaduitor. Ca sa le fure electoratul lui Vadim, Funar si Dan Diaconescu, PSD foloseste insa in mod cinic retorica lui Nicolae Ceausescu, incercand sa-i sperie pe romanii ardeleni cu ungurii: era tot ce mai lipsea din retorica iresponsabila a unui ins care se pretinde ca uneste, dar care nu face altceva decat sa bage frica in oameni.

Privita in ansamblul ei, strategia PSD pentru alegeri se reduce la doua cuvinte: pomana si frica. Resurse uriase au fost mobilizate pentru cumpararea in viu a diverselor categorii de electorat, cu luni inainte de alegeri. Purcoaie de bani au fost drenate de la bugetul statului in conturile firmelor capusa si varsate apoi in campanie. Dar lipsea ceva care sa lege totul, asa ca mandrii romani au facut cel mai abject lucru cu putinta: au bagat spaima in oameni. Fara niciun fel de tresarire, fara scrupule, intr-un dispret total in primul rand fata de electoratul lor traditional, pesedistii i-au speriat saptamani de-a randul pe batrani ca le vor fi taiate pensiile daca nu-l aleg pe Victor Ponta si voteaza pe altcineva. O minciuna contra oricarei evidente, adusa de factorul postal si capsata pe talonul de pensie, a devenit o alerta oficiala. Minciuna a prins si multi pensionari sunt convinsi ca Iohannis le taie pensiile daca ajunge presedinte.

Propaganda national-comunista a intrat in aceasta saptamana in mod natural in etapa luptei contra strainilor. Automat, romanii care au votat in strainatate sunt cu totii suspecti. Statul roman nu-i considera cetateni, ci agitatori platiti, care au incercat sa fraudeze votul. Strainii vor sa ne fure alegerile si tara, iar daca te prezinti ca votant la Paris esti stigmatizat definitiv. Noroc cu organele noastre competente si cu televiziunile vigilente de partid! „De data asta, nu s-a mai putut frauda”, s-a umflat pieptul premierului Romaniei, care le-a aruncat un ultim scuipat sanatos, romanesc, cu de toate, cetatenilor care au asteptat 5-6 ore la cozile umilintei ca sa-si exercite un drept constitutional: acela de a vota

„Nu vreau sa mai primim ordine din afara tarii, noi stim mai bine in Romania”, a strigat azi Mandrul Roman, intrat in faza terminala a delirului nationalist.

Atentie, se naste un nou Geniu al Carpatilor!

Sursa: gandul.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos