Acasă Utile Ce inseamna daca visezi sange! Raspunsul specialistilor te va pune pe ganduri!

Ce inseamna daca visezi sange! Raspunsul specialistilor te va pune pe ganduri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sangele, dupa cum prea bine stim, simbolizeaza viata, este lichidul vital ce se scurge prin venele noastre si care ne mentine toate organele in functiune. Pierderea sangelui in vis in general nu este un semn bun, dar pentru o interpretare mai exacta este importanta nuanta, densitatea si zona unde apare.

Daca sangele provine de la o rana externa atunci este vorba despre o afectiune interioara, sufleteasca sau de ordin psihic cu care va confruntati.

Daca sunteti femeie, sangele reprezinta un semn de epuizare psihica si fizica. Pentru gravide, acest lucru reprezinta un simbol pozitiv, energia vitala din interior.

Daca in vis ceilalti din jurul vostru sangereaza, cu atat mai mult cu cat ii cunoasteti, inseamna ca acestia au nevoie mare de ajutor si vi-l solicita nonverbal. Acest lucru poatea sa fie tradus si prin primirea de stiri noi.

Daca visati pete de sange pe corp fara a se vedea rana inseamna bogatii si avere.

Potrivit oniromantiei, sangele este semn al dragostei si al sexualitatii, atat in sens pozitiv, cat si negativ, este semn al vietii, astfel ca poate insemna necesitatea unei pierderi sau renuntari pentru ca mai apoi sa vina castigul sau rasplata. in mare, faptul ca visezi sange anunta o neconcordanta in viata ta, o nemultumire mare, o neacceptare, insa, pentru ca decriptarea sa fie exacta, trebuie luate in calcul si celelalte simboluri aparute in vis.

In traditia orientala, visul cu sange exprima bani si bogatie, iar italienii cred ca sangele aparut in vis este sinonimul succesului.

Daca visezi ca esti ranit si ca cineva te ajuta, inseamna ca vei gasi o solutie pentru a face fata durerii fizice sau emotionale pe care o ai in viata reala.

in schimb, daca visezi ca sangele curge din ranile altcuiva, simbolizeaza faptul ca vei provoca o suferinta cuiva.

Pierderea de sange mai poate semnifica si pierderea dragostei.

Daca visezi ca scuipi sange, este un indiciu ca iti doresti sa elimini toate lucrurile urate care te chinuie in viata de zi cu zi. Unii spun insa ca un astfel de vis este semn ca te vei imbogati sau vei avea parte de un castig material, arata observator.tv.