Daca ai probleme cu adormitul noaptea, trebuie sa stii ca acest lucru este strans legat de nivelul de adrenalina. Adrenalina este un hormon uman ce uneori este folositor organismului, insa alte ori nu. Atunci cand incerci sa adormi, probabil ca te gandesti mereu la probleme.

Intre orele 23-1

Vezica produce fluide necesare digestiei, fiind extrem de necesare organismului, insa daca te trezesti in acest interval nu este tocmai bine. Medicina chinezeasca asociaza vezica urinara cu anxietatea si resentimentele, motiv pentru care te trezesti la aceste ore.

Intre orele 1 si 3

In acest interval, organismul se curata de toxine. Cel mai important organ al acestui proces este ficatul. Este posibil sa te trezesti la aceste ore daca ai baut alcool sau produse pe baza de cofeina. Trebuie sa bei multa apa si sa mananci sanatos. Acesta poate fi si semnul unui dezechilibru emotional. Scapa de negativitatea din viata ta.

Intre 3 si 5

In acest interval, sangele si oxigenul se indreapta catre muschi iar celulele se reoxigeneaza. Plamanii joaca cel mai important rol in acest proces, insa medicina chinezeasca asociaza aceasta problema si cu tristetea sau depresia.

Intre 5 si 7

Asa cum se intampla si in cazul ficatului, colonul este un organ extrem de important pentru curatarea organismului si pentru prevenirea absorbtiei alimentelor nefolositoare. Daca te trezesti in acest interval si simti nevoia sa mergi la toaleta, inseamna ca este ceva in neregula cu intestinele tale. La nivel psihologic, inseamna ca trebuie sa renunti la ceva din trecut.

Te trezesti constant

Daca zile in sir te trezesti in acelasi interval din noapte, trebuie sa te gandesti putin la ce ai facut in zilele premergatoare. Dieta, anumite obiceiuri, stresul si relatiile pot avea un impact mare asupra organismului.

Pune-ti ordine in visuri

Trebuie sa te gandesti la ce determina aparitia acestor probleme si sa gasesti o solutie. Este singura metoda prin care te poti ajuta si prin care poti fi din nou sanatos.

Sursa: Secretele