Acasă Life Dezvoltare Personala Ce energie transmiti celor din jur! Vezi care sunt efectele gandurilor rele...

Ce energie transmiti celor din jur! Vezi care sunt efectele gandurilor rele si a celor bune!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cand cineva se ingrijoreaza excesiv cu privire la copii sau prietenii, acea persoana nu face altceva decat sa transmita o energie negativa. De fapt, aceasta persoana nu da celuilalt dreptul de a-si alege calea. in acest caz, chiar si cel mai pozitiv gand va aduce un pic de beneficii celui pe care il hranesti energic.

Orice gand este energie. Ne hranim cu gandurile. in cazul in care atentia noastra este concentrata – exista fluxuri de energie. A interfera intr-o cale ciudata cu gandurile tale bune nu este intotdeauna bine.

Ce se intampla cu gandurile negative?

O persoana se gandeste la alta negativ. Daca persoana vizata a avut aceleasi ganduri, situatia se manifesta energetic. Daca o alta persoana nu are ganduri similare, campul energetic nu poate fi schimbat, deoarece fondul vibrational al primei persoane care gandeste negativ este mai mare. Un gand cu vibratii scazute trimis unui om foarte vibrational nu ajunge la el. Dar, ca un bumerang, schimba campul energetic al celui care l-a trimis. Totul depinde de componenta emotionala a mesajului.

De exemplu, doua femei discuta despre a treia. Orice ar spune despre ea, a treia femeie infloreste. Energia pe care o trimit cele doua este pur si simplu energie. Pentru a o structura, trebuie sa ai anumite calitati. Trebuie sa ai un potential intern ridicat. Persoanele cu un nivel ridicat de potential energetic, de regula, nu vorbesc deloc despre ceilalti.

Ce se intampla cu gandurile pozitive?

Cand nu este iubire neconditionata (BL), o persoana isi imparte si energia. Dar nu extinde structura energetica. Starea campurilor energetice functioneaza la limita. Ei reusesc doar sa umple potentialul energetic, dar in acelasi timp nu exista distorsiuni ale emotiilor transmise.

Atunci cand o persoana trimite iubire neconditionata unei alte persoane, dragostea este acumulata integral in magazinul de energie al persoanei careia ii este trimis si este inregistrata imediat cu potential energetic. intr-o persoana care trimite iubire neconditionata, energia si starea sa energetica nu scad, ci cresc de mai multe ori in momentul trimiterii iubirii.

Iubirea conditionata a unei persoane cu energie inalta, fata de o alta persoana care se afla la un nivel de energie mai scazut este perceputa ca o invazie a campului energetic. Acest lucru se manifesta prin arderea urechilor, obrajilor, a intregii fete.

Sursa: Eustiu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos