Acasă Life Dezvoltare Personala Ce efect are asupra vietii relatia dintre noi si cele 20 de...

Ce efect are asupra vietii relatia dintre noi si cele 20 de legi universale?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dick Sutphe, in cunoscuta sa carte „Aprinde-ti lumina interioara” acesta analizeaza pe larg relatia pe care o avem fiecare dintre noi, locuitori ai Pamantului, cu principalele 20 de legi universale, pe care, asa cum spune chiar el, nimeni nu le poate evita. Aceste legi nu le putem evita si vom continua sa facem greseli pana in momentul in care ne invatam lectiile. In cartea sa, acesta trateaza pe larg aceste legi, iar noi vom incerca sa facem un scurt rezumat al acestor legi care se afla intr-o stransa legatura cu: legea karmica, cu reincarnarea, cu vibratiile, cu atractia, cu evolutia sufleteasca si cu mult mai multe legi fundamentale. 

1. Legea universala a armoniei

Aceasta lege depaseste cu mult chiar si legea karmica, deoarece armonia reprezinta echilibrul suprem. Scopul karmei este acela de a ne ajuta sa atingem echilibrul suprem. Daca arunci o piatra intr-un iaz, armonia va disparea. Tu esti cauza, iar efectul poate fi observat in valurile care continua sa se produca pana in momentul in care armonia este restabilita. In mod similar, actiunile tale dizarmonioase se propaga in Univers si se intorc la tine, viata dupa viata, pana in momentul in care propria ta armonie interioara este restabilita si sustinuta.

 

2. Legea universala karmica si legea universala a reincarnarii

Pana in momentul in care nu ai depasit Karma si nu ti-ai implinit Dharma, acestea fiind datoriile tale pe aceasta lume, vei continua sa te reincarnezi pe acest Pamant. Nici Dumnezeu, nici “Zeul Karmei” nu-ti produce suferinta in timpul vietii tale, tu si numai tu esti cel care trebuie sa inveti tot ceea ce este necesar in timpul calatoriei tale pamantesti. Fiecare experienta de viata prin care treci, intr-un anumit fel te afli in cautarea altor suflete, impreuna cu care, adesea, impartasesti aceasi istorie. Aceste suflete sunt prezente in viata ta pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile karmice si pentru a invata lectiile personale. Ori de cate ori actionezi cu intentie, tu iti creezi karma. Sunt considerate a fi actiuni: gandurile, emotiile, cuvintele si faptele, dorinta si motivul din spatele fiecarei actiuni. Actele pline de dizarmonie trebuie sa fie aduse intr-un echilibru in aceasta viata sau intr-o viata viitoare pentru cunoaste o ascensiune a sufletului tau.