Acasă Life Dezvoltare Personala Ce cale doresti sa urmezi in viata? Alege poarta si aceasta-ti poate...

Ce cale doresti sa urmezi in viata? Alege poarta si aceasta-ti poate dezvalui calea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Testele de personalitate sunt foarte interesante si foarte distractive. In plus, ne pot ajuta sa descoperim anumite aspecte ale personalitatii noastre la care nu ne-am fi gandit pana acum. Ei bine, acest test este un pic diferit. Nu este necesar sa raspunzi la nici macar o singura intrebare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi o poarta. In cazul in care te simti atras de mai mult de o singura poarta, urmeaza-ti instinctul! Fii sincer fata de tine insuti si nu cauta raspunsurile inainte de a alege poarta.

Ce numar ai ales? Care este poarta care rezoneaza cel mai mult cu tine?

afasgsg-580x400

Numarul 1

 

Calea ta este eliberatoare. Esti genul de persoana care are nevoie de foarte mult spatiu personal in viata sa. Ai nevoie de libertatea totala de a face lucrurile asa cum vrei tu. Preferi sa urmezi o cale sculptata de tine insuti, una plina de posibilitati infinite. Cea mai mare frica a ta este aceea de a te simti constrans de anumite circumstante. Esti o persoana extrem de rebela si independenta, dar nu-ti plac confruntarile. Esti genul de persoana care are tendinta de a rezista in mod pasiv in fata unor situatii sau in fata unor persoane dificile. Urasti sa te afli intr-o graba continua si preferi sa-ti faci timp sa te bucuri de viata. Esti prea ocupat sa te bucuri de viata pentru a atrage atentia asupra ta.

 

Numarul 2

Calea ta este privata. Esti genul de persoana care prefera sa calatoreasca in singuratatea propriei persoane. Iti place sa observi, sa gandesti  si sa-ti faci curat destul de des in gandurile tale. Preferi o cale care este potrivita doar unei singure persoane. Poti sa-i vezi pe ceilalti de indata ce ajungi la destinatie, dar pentru moment te afli intr-o calatorie personala, iar scopurile tale sunt mai importante. Esti foarte original si foarte perspicace. Privesti lumea prin proprii tai ochi, intr-un mod unic, iar altii pot beneficia in urma acestei perceptii originale asupra vietii. Esti in multe aspecte un singuratic, dar in acelasi timp te intelegi bine cu cei din jurul tau atunci cand iti faci timp. Esti o persoana intelegatoare.