Craig Lewis a fost singurul om din lume care a trait fara inima, despre incredibila lui poveste fiind realizat si un documentar emotionant.

In luna martie 2014, Craig Lewis, 55 de ani, era pe moarte, din cauza unei afectiuni rare a inimii, care nu ii permitea macar nici instalarea unui stimulator cardiac.

Insa doi doctori de la Institutul Inimii din Texas au propus o solutie noua, revolutionara – instalarea unui dispozitiv “flux continuu”, care permite circularea sangelui in corp fara puls.

Medicii Billy Cohn si Bud Frazier au instalat dispozitivul dupa ce i-au inlaturat inima lui Craig Lewis. Dupa o zi, pacientul era in picioare si vorbea cu doctorii care l-au salvat.

Cei doi doctori au dezvoltat dispozitivul cu ceva timp in urma si l-au testat pe aproape 50 de vitei. Au inlaturat inimile animalelor si dupa numai o zi acestia mancau, mergeau si dormeau, dar de data aceasta fara o inima care sa le pompeze sangele in trupuri.

Cand starea lui Craig Lewis s-a agravat, a fost dus la spital, iar doctorii au spus ca urma sa moara in urmatoarele 12 ORE.

Pentru ca, oricum, alta sansa nu mai era, sotia barbatului si-a dat acordul pentru instalarea dispozitivului de pompare a sangelui.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.