Acasă Stirile zilei Justitia Cazul Blejnar-Marta: Vezi ce fotbalisti, politicieni, manelisti si patroni de cluburi apelau...

Cazul Blejnar-Marta: Vezi ce fotbalisti, politicieni, manelisti si patroni de cluburi apelau la serviciile prostituatelor de lux din reteaua patronata de Andreea Marta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nume grele de fotbalisti, dar si oameni de afaceri, erau abonati la reteaua de prostituate de lux patronata de sotia sefului de cabinei al fostului sef al Finantelor, Sorin Blejnar

Potrivit unor surse judiciare, citate de cancan.ro, printre clientii „premiantelor”, fetele care aduceau un profit chiar si de 10.000 de euro retelei de prostitutie, se aflau fotbalistii Mihai si Florin Costea. Potrivit surselor citate, printre clientii retelei s-ar fi aflat si patronul de la FC Brasov, milionarul Ioan Neculaie, dar si presedintele Consiliului judetean Vrancea, Marian Oprisan.

Pe lista fotbalistilor care ar fi apelat la prestatiile sexuale se afla si dinamovistul Cristi Pulhac, dar si fostul finantator de la Dinamo, Vasile Turcu. In acest moment, se afla in vizorul anchetatorilor si mai multi manelisti, procurorii intentionand ca toti clientii prostituatelor de lux sa fie audiati in calitate de martori.