Acasă Utile Jobs Cauti un LOC DE MUNCA? RCS&RDS, Romtelecom si UPC te angajeaza ACUM!

Cauti un LOC DE MUNCA? RCS&RDS, Romtelecom si UPC te angajeaza ACUM!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daca esti in cautarea unui loc de munca, trebuie sa stii ca RCS&RDS, Romtelecom, UPC angajeaza personal in toata tara.

Oferta de munca la RCS&RDS

RCS&RDS angajeaza reprezentanti de vanzari in magazinele din Braila, Galati, Craiova, Timisoara.

Esti potrivit pentru acest post ai absolvit minimum studii medii, esti rezistent la stres si poti gestiona situatii de criza, ai foarte bune abilitati de operare PC, ai excelente abilitati de comunicare si experienta in lucrul cu clienti.

RCS&RDS angajeaza pe postul de gestionar in Bucuresti si Timisoara.

Te califici pentru acest post daca esti absolvent de studii medii, ai experienta intr-un post similar, ai excelente abilitati de comunicare, esti rezistent la stres, ai bune abilitati organizatorice, stii sa operezi un PC, esti atent la detalii si ai mai lucrat cuprograme de gestiune, contabilitate.

RCS&RDS angajeaza pe postul de key account manager la Sibiu, Focsani, Slatina, Braila, Bistrita.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare in Comert, Stiinte Economice sau Telecomunicatii, are minimum trei ani experienta in vanzari de servicii, de preferat catre clienti business, are excelente abilitati de comunicare, prezentare, negociere, persuasiune, este diplomat, orientat catre client si proactiv.

Candidatul ideal pentru acest post are permis de conducere categoria B si are cunostinte de limba engleza.

RCS&RDS angajeaza pe postul de supervizor vanzari door-to-door in Pitesti, Ploiesti, Alexandria.

Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, are cel putin un an experienta in vanzari, a mai lucrat intr-o pozitie similara sau de coordonare, are excelente abilitati de comunicare, este rezistent la stres si are permis de conducere categoria B.

12 septembrie este ultima zi in care se primesc candidaturi pentru posturile vacante la RCS&RDS.

Oferta de munca la Romtelecom

Romtelecom angajeaza un reprezentant vanzari indirecte corporate la Iasi.

Te califici pentru acest post daca ai absolvit cel putin studii medii, ai minimum doi ani experienta in domeniul vanzarilor corporate, preferabil telecomunicatii, stii sa operezi un PC, ai cunostinte de limba engleza, esti orientat catre clienti si rezultate si ai permis de conducere categoria B.

Romtelecom angajeaza un reprezentant vanzari corporate in Bacau.

Esti eligibil pentru acest post daca ai cel putin studii medii, ai minimum un an experienta in domeniul comercial-vanzari sau domeniul IT/telecom, esti proactiv, orientat spre rezultate, ai cunostinte de limba engleza, ai permis de conducere categoria B, esti dispus sa calatoresti in interes de serviciu si stii sa operezi un PC.

Romtelecom angajeaza trei experti statisticieni in Bucuresti. Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare (Matematica, Cibernetica, Statistica sau Economice), are minimum trei ani experienta relevanta in domeniul analizei si programarii informatice (programare, analiza, dezvoltare si implementare de aplicatii informatice) – in special analiza de date, are cunostinte foarte bune de limbaje de programare baze de date, ORACLE / SQL, are experienta in domeniul statistic, de modelare in sistemul SAS Enterprose Miner sau SAS Base, are minimum doi ani experienta relevanta in domeniul proceselor de business si/sau marketing. Nu in ultimul rand, candidatul potrivit pentru acest post este rezistent la stres, are capacitate de analiza si sinteza si are cunostinte avansate de limba engleza.

12 septembrie este ultima zi in care se primesc candidaturi pentru posturile vacante la Romtelecom, enumerate mai sus.

Romtelecom angajeaza un reprezentant vanzari clienti mari, conturi strategice, in Bucuresti.

Esti potrivit pentru acest post daca ai absolvit una din specializarile: Electronica, Telecomunicatii, Cibernetica, Automatica, Calculatoare, Electrotehnica, ai minimum doi ani experienta in domeniul comercial – vanzari sau peste 3 ani in domeniul IT/ telecom. Candidatul potrivit pentru acest post este orientat catre rezultate, proactiv, adaptabil, are initiativa, are cunostinte avansate de limba engleza, are bune cunostinte de operare PC si are permis de conducere categoria B (fara incidente).

Romtelecom angajeaza un reprezentant magazin la Ploiesti.

Candidatul ideal pentru acest post are cel putin studii medii, are minimum un an experienta de lucru cu clienti, este orientat catre clienti si rezultate, este flexibil si adaptabil.

13 septembrie este termenul-limita de primire a candidaturilor pentru posturile vacante la Romtelecom.

Oferta de munca la UPC

UPC angajeaza pe postul de consilier suport tehnic relatii clienti – call center la Cluj.

Te califici pentru acest post daca ai minimum sase luni experienta intr-un post similar, cunosti foarte bine mediile de comunicatii – cablu, fibra optica, wireless, ai experienta relevanta in utilizarea sistemelor de operare – Windows, Linux, ai cunostinte de baza de servere de mail, web, DNS, DHCP, stii sa operezi un PC, esti dispus sa muncesti in ture si poti prioritiza.

6 septembrie este ultima zi in care se primesc candidaturi pentru postul vacant la UPC.

UPC angajeaza agenti de vanzari pe teren la Timisoara, Deva, Petrosani.

Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilitati de comunicare si de convingere, ii place munca pe teren, este organizat si perseverent.

29 august este termenul-limita de primire a CV-urilor pentru postul vacant la UPC.

Sursa: economica.net

Aboneaza-te pe YOUTUBE
Articolul precedentLacul Cincis din Hunedoara, intre MISTER si REALITATE!
Articolul următorSalariile greilor din Antena 3 sunt aici… Cum sa nu te oftici?