Pasionatii de activitati paranormale nu au avut niciodata dovezi solide pentru a sustine ipoteza existentei unor baze extraterestre pe luna. Scott C. Waring, de la ufosightingsdaily.com, a prezentat cateva poze recente cu ceea ce ar putea fi o baza extraterestra pe Luna.

Waring a studiat un videoclip al utilizatorului de Youtube „Streetcap1”, in care apare o baza de forma hexagonala pe suprafata Lunii. El sustine ca a studiat imaginea direct de la sursa si ca a facut mai multe descoperiri, potrivit International Business Times.

„Una dintre ele este o structura in interiorul unui crater, alta este o cladire in forma de stea de mare si o alta descoperire este un turn, cu o coroana si o deschizatura ca o usa ce conduce la o scara masiva. In mod evident, exista mai multe structuri care pot fi gasite in aceasta fotografie a Lunii,” a scris Waring.

Jim Kane, de la gather.com, a constatat si el anumite asemanari intre OZN-ul din Marea Baltica si „structura” din raportul lui Waring.

Acestea sunt doar ultimele nume de pe lista lunga a celor care sustin ca Luna ar ascunde baze ascunse, umane sau extraterestre. De cele mai multe ori, acestea s-au dovedit a fi doar umbre sau forme ciudate de relief.

In viata reala, doisprezece oameni au pasit pe Luna pana in prezent. Primii pasi din istore au fost facuti de Buzz Aldrin si Neil Armstrong.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.