Acasă Politic Cateva mii de romani au blocat Piata Victoriei! Un guvern de hoti...

Cateva mii de romani au blocat Piata Victoriei! Un guvern de hoti si de mafioti! Ce reactie a avut Liviu Dragnea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Aproximativ trei mii de oameni au protestat, duminica seara, in Piata Victoriei din Bucuresti fata de propunerile de „reformare” a justitiei prezentate de Tudorel Toader.

Circulatia pe bulevardul Kiseleff a fost oprita. Manifestantii scandeaza „Un guvern de hoti si de mafioti!”, „Dragnea, nu uita, Romania nu e a ta!”, „Nu dati inapoi, venim peste voi!”, „Cuib de hoti si de mafioti!”, „La puscarie, cu Dragnea la puscarie!”.

Tudor Chirila s-a tinut de promisiune si a venit in piata. De asemenea, printre manifestanti s-a mai aflat si Gabriel Liiceanu si Vlad Voiculescu.

Tudor Chirila, mesaj pentru toti romanii! Ne aflam in ceasul al douasprezecelea! Hotii de la Guvern si din Parlament au avut grija sa-mi schimbe programul pentru duminica! E momentul sa reactionam cat putem de ferm!

 

Intrebat la Antena 3 ce mesaj le transmite oamenilor care vor sa protesteze fata de propunerile de modificare a legilor Justitiei, Dragnea a raspuns: „Sa asteptam si sa incercam, poate reusim, sa incepem sa avem dezbateri asezate in Romania, pe cele mai sensibile probleme. Sa putem avea dezbateri asezate. Daca reusim toti sa rezistam la aceasta tentatie… Dumneavoastra vedeti in ce situatie suntem? Cineva vine cu niste propuneri. Pana si simpla propunere, si simplul gand trebuie sa genereze atacuri, violente verbale si foarte multe critici”.

Potrivit liderului PSD, aceste propuneri sunt doar „inceputul unui proces”.

„Totusi sa avem rabdare si sa putem sa dezbatem in mod civilizat. Este de fapt doar inceputul unui proces. Pe de alta parte, este o multime uriasa si tacuta in Romania care asteapta aceste lucruri, uriasa, din ce in ce mai mare”, a mai spus Dragnea.

El a afirmat ca este dispus sa isi asume „toate riscurile” pentru a duce „pana la capat” acest proces.

„Sistemul nu se lasa usor (…) Sunt ani de zile de constructie, ani de zile de legaturi facute, stiute, nestiute, la vedere, obscure si aici nu e vorba neaparat de oamenii care sunt acolo, e vorba de un concept care a fost gandit, poate in 2005, poate in 2006, si care a fost pus in practica an de an. Nu este usor, dar cu rabdare, eu asumandu-mi toate riscurile, acest proces trebuie dus la capat, proces de insanatosire a sistemului”, a mai spus Dragnea.

Totodata, intrebat daca se doreste intrarea sa la inchisoare, Dragnea a spus: „Pentru mine nu mai e un secret demult (…) Eu n-am cum sa stau in genunchi. Daca e sa mor, mor in picioare. Adica nu poti sa treci prin viata, prin niste pozitii publice si in urma ta sa ramana doar teama, nervi, frica sau… Nu mai e cazul. La mine nu e cazul. Cred foarte mult in ceea ce am propus in campania electorala”.

Sursa: Aktual24

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOana Pellea ia atitudine si transmite un mesaj de mare bun simt! „Deocamdata, acolo suntem! Ridicoli si penibili”!
Articolul următorCele trei iubiri din viata fiecaruia! Intelege ce se intampla in sufletul tau!