Acasă Life Monden Catalin Botezatu va crea noile uniforme pentru compania Tarom!

Catalin Botezatu va crea noile uniforme pentru compania Tarom!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Catalin Botezatu a fost ales de compania Tarom, ca designer al noilor uniforme pentru pilotii si insotitorii de bord.

La concurs s-au inscris 31 de designeri romani, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarna si vara, pentru diferite piese din componenta uniformelor atat pentru piloti, cat si pentru insotitorii de bord, se arata intr-un comunicat al companiei.

„Am ales modelele lui Catalin Botezatu pentru ca aduc uniformelor un plus de prospetime, de eleganta si de optimism si pentru ca intrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom. Suntem foarte bucurosi sa colaboram cu un nume atat de cunoscut in mediul de design romanesc si international, si le multumim tuturor participantilor pentru interes si pentru implicare”, a precizat, in comunicat, Christian Heinzmann, directorul general al companiei.

La randul sau, creatorul de moda Catalin Botezatu a afirmat ca este o onoare sa fie designerul uniformelor purtate de personalul Tarom.

„A fost o surpriza pentru mine sa aflu ca modelele de uniforme propuse de mine vor ajunge sa zboare deasupra a trei continente, in mai mult de 40 de destinatii. In 2011 am lansat colectia Aviator, au trecut doi ani de atunci, iar eu am ramas la fel de atasat de latura aeronautica. Ma bucur ca am fost desemnat castigatorul concursului si ma bucur ca numele Catalin Botezatu va ajunge printer nori”, a spus el.

Sursa: mediafax.ro