Acasă Multimedia Cat de usor sunt pacalite TELEVIZIUNILE ROMANESTI! Mai tineti minte filmuletul in...

Cat de usor sunt pacalite TELEVIZIUNILE ROMANESTI! Mai tineti minte filmuletul in care un BEBELUS este rapit de VULTUR? VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Se pare ca televiziunile romanesti sunt usor de pacalit, asta dupa ce in decembrie 2012 un filmulet postat pe Youtube in care un bebelus este rapit dintr-un parc sub ochii parintilor a devenit o stire macabra pe toate posturile.

Televiziunea publica s-a grabit chiar sa faca si o dezbatere la „Prim-plan” aducand in studio un ornitolog… Dar totul s-a dovedit a fi, pana la urma, doar o farsa facuta de niste studenti inventivi. TVR a prezentat scuze telespectatorilor:

“V-am prezentat ieri imagini in care un vultur rapeste un copil dintr-un parc din Montreal, Canada. Secventele au avut un succes nebun pe Internet, dar numai pentru o zi. Dupa ce au fost accesate de peste un milion de oameni, lumea a inceput sa-si puna semne de intrebare. Foarte curand, adevarul a iesit la lumina. Era o farsa pusa la punct de trei studenti“.

Videoclipul cu acvila de munte care a incercat sa rapeasca un copil in Canada si care a devenit viral pe internet a fost un trucaj elaborat, scrie BBC, citat de HotNews:

„Aproape 17 milioane de oameni au privit videoclipul pe Internet in trei zile. Un centru de studii in animatie din Montreal, Centre NAD, a precizat ca videoclipul a fost realizat de studentii sai, care urmau un curs de animatie. Sursa a precizat ca atat pasarea cat si copilul “rapit” sunt generati pe computer”.

Vezi VIDEO AICI!

Mai precaute, marile canale de televiziune americane au titrat pe ecran „It is real?” (este real?) in timp ce au prezentat „stirea” incredibila.

Sursa: reportervirtual.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos