Se spune ca viata este o “calatorie”, “o scoala” si ca fiecare dintre noi ne aflam aici pentru a invata anumite lectii de viata necesare pentru evolutia sufletului nostru. Te-ai gandit vreodata ca exista posibilitatea ca lectiile pe care le acumulam in acest plan al existentei se vor extinde in alte vieti viitoare? E posibil ca viata aceasta sa nu fie singura “calatorie”, singura “scoala” la care vom merge.

Exista posibilitatea ca reincarnarea, de asemenea cunoscuta si sub denumirea de metempsihoza, este responsabila pentru toata gama extraordinara de opinii, de motivatii instinctuale sau de decizii esentiale pe care le facem in viata?

1. Sufletul Nou-nascut

Scopul principal: De a fi in viata.

Lectiile fundamentale: competente de viata, supravietuire, mortalitate, aspectele fizice ale existentei.

Comparatia de varsta: 1-4 de ani

Caracteristici cheie: curat, jucaus, nesofisticat, precaut, copilaros, dependent de grup.

Adesea, acesti oameni sunt priviti de cei din jurul lor ca fiind ingnorati, copilarosi, inocenti in fata complexitatilor vietii. Dotati cu o intelegere foarte simplista asupra vietii si cu o atitudine foarte sincera fata de viata, acestia gasesc destul de dificila misiunea de a se adapta la o “societate civilizata”. Aceste persoane prefera mediul familial, grupurile de prieteni si locurile prietenoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.