Acasă Sanatate Capacitatile incredibile ale merelor de a reduce riscul de cancer in cazul...

Capacitatile incredibile ale merelor de a reduce riscul de cancer in cazul persoanelor expuse la radiatii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu siguranta unii oameni cred ca proprietatile merelor sunt exagerate, dar adevarul este cu totul altul. Aceste fructe au fost testate de cercetatori renumiti, iar concluziile acestora sunt de-a dreptul incredibile.

Merele au si capacitatea de a reduce riscul de a face cancer, in cazul persoanelor care au fost expuse radiatiilor intense, cum a fost explozia de la Cernobil. Merele au abilitatea de a elimina radioisotopii carcinogeni, cum ar fi Cesiu, Plutoniu, etc si toate acestea se petrec gratie pectinei.

 

De exemplu, consumul merelor a fost subiectul unor studii relationate cu scaderea riscului de cancer.

Merele pot ucide celulele canceroase, fiind implicate in studii legate de:

– cancerul la plamani: sucul de mere, pectina din mere si cojile merelor au confirmat in mod experimental ca ucid celulele cancerului la plamani

– cancerul la san: a fost dovedit ca merele previn si suprima cancerele existente la animale

– celulele canceroase rezistente la mediacamente: carotenoizii din mere inhiba celulele canceroase rezistente la tratamente

– cancerul de esofag: un derivat existent in mar, procianidina, poate diminua celulele canceroase din esofag.

– cancerul la stomac: una dintre modalitatile prin care substantele din mar reusesc sa previna cancerul la stomac este prin inhibarea bacteriei Helicobacter pylori, unul dintre principalii agenti care duc la ulcer sau cancer gastric.

Astfel, se pare ca merele au minunata misiune de a ne proteja de cancere. Asa ca nu uita sa le incluzi in dieta ta zilnica, specialistii au demonstrat ca toate partile unui mar au proprietati anticanceroase.

Citeste in pagina urmatoare alte 9 proprietati ale merelor >>>>>