Acasă Stirile zilei Cand va veni sfarsitul Pamantului?!

Cand va veni sfarsitul Pamantului?!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Acest lucru se va intampla numai daca o asa numita energie neagra va patrunde in Universul nostru, fiind asteptata peste 16,7 miliarde de ani.

Potrivit unui scenariu apocaliptic, cu doua luni inaintea „Judecatii de Apoi„, Pamantul va fi lipsit de Soare, iar de Luna, cu cu numai 5 zile inainte.

Soarele va fi distrus cu 28 de minute inainte de „sfarsitul timpului” si cu 16 minute inainte de disparitia lui totala, Pamantul va exploda, citand predictiile cercetatorilor chinezi care au explorat ipoteza existentei „energiei negre” – o teoriei a existentei unei misterioase energii care s-ar afla in tot Universul.

Teoria „energiei negre” poate explica si modul in care galaxiile din Univers isi gasesc, la un moment dat, sfarsitul. Potrivit acestei teorii, daca valorile presiunii si densitatii „energiei negre” scad sub valoarea de minus 1 (-1), aceste vor creste pana la infinit intr-o perioada finita de timp. Acest proces anuleaza forta de gravitate, ceea ce nu e bine pentru Univers, afirma expertii.