Acasă Stirile zilei Social Cand apare DEPRESIA si de ce nu isi inteleg oamenii DESTINUL? Citeste...

Cand apare DEPRESIA si de ce nu isi inteleg oamenii DESTINUL? Citeste din invataturile Parintelui Pantelimon! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Parintele Pantelimon Susnea traieste la poalele Muntilor Sureanu, si este extrem de implinit alaturi de fratii sai intru Hristos. Parintele Pantelimon a salvat cu harul sau mii de tineri care luau calea gresita in viata, ajutand prin cuvantul sau plin de sfintenie si milostenie.

„O lume atinsa de depresie e o lume lipsita de bucurie si dragoste. E o lume alienata si insingurata, o lume urata, care si-a pierdut reperele, in care s-a pierdut dimensiunea verticala si in care omul se desfasoara numai pe orizontala existentei, intr-o diversitate infinita si goala. E o lume care nu mai are nimic de spus. O lume goala de Dumnezeu, in care bucuria e confundata adesea cu placerea. Or, bucuria adevarata tine de resorturi mult mai profunde, e implinirea deplina a rostului tau ca om si e strans legata de inaintarea in viata spirituala. Depresia apare atunci cand oamenii nu-si inteleg destinul, menirea lor pe acest pamant”, a spus Parintele Pantelimon Susnea.

„Singurul sens al vietii e mantuirea. Doar ca oamenii cred adesea ca mantuirea e ceva ce ni se da in urma unui verdict final, daca am facut niste fapte bune. Mantuirea e fericirea, e raiul. Raiul nu e un loc. Raiul e starea de relatie cu Dumnezeu, care se traieste inca de aici, de pe pamant. E greu sa iubesti o idee. De aceea Dumnezeu s-a facut om, ca sa ne invete ca il putem iubi, iubindu-i pe cei de langa noi. Mantuirea e dinamica acestei relatii de iubire, cu toate suisurile si coborasurile ei. Nimeni nu se poate implini in afara iubirii, in afara unei relatii. Oamenii uita ca Dumnezeu nu este singur, Dumnezeu este o relatie (o treime), iar noi suntem facuti dupa asemanarea lui. Bucuria se cere impartasita, nu se traieste in singuratate. De aceea se spune ca cea mai mare fericire e sa iubesti si sa fii iubit”, a mai spus Parintele Pantelimon Susnea.

Vezi VIDEO AICI!

Sursa: formula-as.ro